Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Αλλαγές στο Τριφλύλλι, ποιοι φεύγουν
Μπάσκετ
| 2018-12-21 23:39:00

Έτσι το γυρίζει ο Δημήτρης, διπλό «μπαμ» - Ποιοι «φεύγουν» - «Άκυρο» στην ένσταση από... Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζει ο Δημήτρης, διπλό «μπαμ» - Ποιοι «φεύγουν» - «Άκυρο» στην ένσταση από... Ολυμπιακό

Έρχεται ο Πιτίνο με 2 παίκτες. «Μαχαιριά» Τζέιμς. Άφαντοι πάλι οι...

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Ο Παναθηναϊκός έδιωξε χθες τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά τη κίνηση αυτή δεν μπόρεσε να την εξαργυρώσει με νίκη κόντρα στην Αρμάνι.

Με τους Βόβορα και Αλβέρτη στον πάγκο οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν αξιόμαχοι, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πετύχουν τον στόχο τους. Η ήττα (83-86) είναι διπλά κακή, καθώς ήρθε εντός έδρας από μία ομάδα, με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους.

Ο Νικ Καλάθης έκανε και πάλι την υπέρβασή του με 24 πόντους και 11 ασίστ. Ενας κούκος, όμως, δεν φέρνει την άνοιξη. Ο Νίκος Παππάς προσπάθησε πολύ, αλλά στις λεπτομέρειες η νίκη δεν μπόρεσε να έρθει. Οι Ιταλοί της Αρμάνι είχαν χτίσει καλό προβάδισμα μέσα στο ματς και άντεξαν στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού. Ο Μάικ Τζέιμς στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ δεν ήταν τόσο καλός, προς το τέλος, όμως, έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο.

Για να κερδίσει, πάντως, η Αρμάνι έβαλε το χέρι της και η διαιτησία. Στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, οι διαιτητές έπαιξαν έδρα. Αλλά στην τελική ευθεία του ματς προστάτεψαν και με το παραπάνω τους Ιταλούς.

Ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα η διαιτησία δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε να παίξει: 50-50 δηλαδή.

Πλέον αυτό, που περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό είναι η άφιξη του Ρικ Πιτίνο. Την ίδια ώρα είναι σίγουρο ότι θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Θα αποκτηθεί ένας περιφερειακός και ένας ψηλός. Ο Λεκαβίτσιους για μία ακόμη φορά ήταν άφαντος. Ενώ ο Λάσμε για ένα ακόμη παιχνίδι περιορίστηκε σε σουτάκια από τα πέντε μέτρα. Δεν μπαίνει πλέον στη ρακέτα, όπως έμπαινε τα παλιότερα χρόνια. Στα 36 του χρόνια δεν έχει πλέον την αθλητικότητα, που είχε, και αυτό έχει επιφέρει μεγάλο προβληματισμό στις τάξεις των «πράσινων», που καλούνται να βρουν άμεσα λύσεις.

Πάντως, το παιχνίδι με την Αρμάνι ίσως να μην έχει τελειώσει. Και αυτό, γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση για 13 δευτερόλεπτα, που χάθηκαν. Για 13 δευτερόλεπτα στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, που δεν παίχτηκε μπάσκετ και οι διαιτητές κοίταζαν την οροφή του ΟΑΚΑ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει παλιότερα σε αγώνα του Ολυμπιακού με την Σιένα. Η ένσταση, όμως, είχε απορριφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα «πέσει» το ΟΑΚΑ - Ποιος Πιτίνο; - Αυτόν τον κοουτς φέρνει ο Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags