Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι περνάει στην 8άδα - Αυτοί κάνουν «ντου» και τα αλλάζουν όλα - «Κράξιμο» στον Πιτίνο;
| 2019-01-18 22:52:00

Έτσι περνάει στην 8άδα - Αυτοί κάνουν «ντου» και τα αλλάζουν όλα - «Κράξιμο» στον Πιτίνο;

του Pick n' Scroll
Έτσι περνάει στην 8άδα - Αυτοί κάνουν «ντου» και τα αλλάζουν όλα - «Κράξιμο» στον Πιτίνο;

Γιατί κατέρρευσε στο Κάουνας. Τι πρέπει να γίνει για την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε στο Κάουνας, αλλά δεν μπορούσε. Για περίπου 30 λεπτά ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός, στην τελευταία περίοδο, όμως, κατέρρευσε σα χάρτινος πύργος.

Ετσι έχασε τον «πρώτο» τελικό από τους αρκετούς, που έχει μπροστά του, ώστε να βρεθεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» δεν έκοψαν το νήμα, γιατί έχασαν τα αυγά και τα καλάθια στην άμυνα στην τέταρτη περίοδο. Διάστημα στο οποίο δέχθηκαν 30 πόντους. Στα πρώτα τριάντα λεπτά είχαν δεχθεί 52 πόντους. Και σε 10 λεπτά η Ζαλγκίρις τους έβαλε παραπάνω από τους μισούς.

Χάνοντας την άμυνά του ο Παναθηναϊκός, έχασε και το μυαλό του στην επίθεση, με αποτέλεσμα η Ζαλγκίρις να μη δυσκολευτεί εν τέλει να πάρει τους δύο βαθμούς. Ετσι, έπιασε τον αντίπαλό της στη βαθμολογία και έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, τη στιγμή που είχε κερδίσει και στο ΟΑΚΑ.

Από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που απογοήτευσε. Αναφέραμε άλλωστε ότι ομαδικά δεν λειτούργησε το πράγμα στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να έρθει στο τέλος η άνευ όρων παράδοση.

Αν ο Πιτίνο έκανε λάθη στη διαχείριση του υλικού, είναι κάτι που μπορεί να πέσει στο τραπέζι; Ο Αμερικάνος προπονητής θέλει τον χρόνο του για να μάθει μία ομάδα που δεν την έφτιαξε αυτός. Για να μάθει μία διοργάνωση και ένα στυλ μπάσκετ, όπως το ευρωπαϊκό, που δεν το είχε υπηρετήσει ποτέ. Οπότε μάλλον ο Πιτίνο είναι ο τελευταίος που μπορεί να δεχθεί αρνητική κριτική.

Ο Παναθηναϊκός έχει χώρο και χρόνο για να πάρει την πρόκριση. Αρκεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο εκτός έδρας, να αξιοποιήσει το γήπεδό του, να μπει καλά ο Πέιν, που δεν έπαιξε σήμερα, και την ίδια ώρα να τον ευνοήσουν και αποτελέσματα άλλων ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags