Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: Αυτόν «τελειώνει» - Παίρνει πολλά λεφτά - Φεύγει κι άλλος;
| 2019-01-20 15:00:00

Απόφαση-φωτιά από Πιτίνο - Αυτόν «τελειώνει» - Παίρνει πολλά λεφτά - Φεύγει κι άλλος;

του Pick n' Scroll
Απόφαση-φωτιά από Πιτίνο - Αυτόν «τελειώνει» - Παίρνει πολλά λεφτά - Φεύγει κι άλλος;

Εξελίξεις πριν την τελική μάχη. Ποιος «κανονίζει» τα πάντα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε και στο Κάουνας με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Βρίσκεται στη 12η θέση και ψάχνει πλέον υπέρβαση, προκειμένου να τα καταφέρει. Ο Ρικ Πιτίνο προσπαθεί όσο μπορεί να διορθώσει την κατάσταση. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει καταφέρει κάτι δραστικό, αν και βέβαια είναι δεν είναι στην Ελλάδα ένα μήνα.

Ο Αμερικάνος προπονητής περιμένει και την ενσωμάτωση του Αντριαν Πέιν, αλλά και την επιστροφή από τραυματισμό του Κιθ Λάνγκφορντ, ώστε να πάει με όλα του τα όπλα στη μάχη που θα δοθεί από δω και πέρα.

Την ίδια ώρα, πάντως, είναι πιθανό να αποχωρήσει ένας παίκτης. Και αυτός ο παίκτης αφορά στην φροντ-λάιν, εκεί όπου έχουν μαζευτεί πολλοί. Στη θέση «5» υπάρχει ο Λάσμε, ο Παπαγιάννης, ο Πέιν, ο Γκιστ και ο Βουγιούκας. Πέντε παίκτες σε μία θέση και ειδικά σε αυτή του σέντερ είναι πάρα πολλοί. Και οι πληροφορίες, αλλά και η λογική αναφέρουν ότι ένας θα κουνήσει το μαντήλι.

Ο Στεφάν Λάσμε δείχνει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και δεν είναι και τόσο εύκολο για τους «πράσινους» να ξεφορτωθούν το υψηλό του συμβόλαιο. Οπως, όμως, φάνηκε και στο ματς με την Ζαλγκίρις, ο Πιτίνο δεν δείχνει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.

Μήπως, όμως, υπολογίζει τον Ιάν Βουγιούκα; Μάλλον όχι. Αλλωστε ο διεθνής σέντερ ήταν εκτός αποστολής. Υπάρχει, όμως, μία διαφορά: ο Βουγιούκας είναι Ελληνας και ως τέτοιος, χρειάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι που δεν ισχύει για τον Λάσμε, ο οποίος θα είναι εκτός Α1, από τη στιγμή που επιτρέπονται έξι ξένοι.

Τίποτα, όμως, δεν θα γίνει πριν φανεί η κατάσταση του Πέιν. Να δείξει, δηλαδή, ο Αμερικάνος σέντερ ότι μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν φανεί τα πάντα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags