Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Τον έσωσε ο Τζήλος
| 2019-01-27 20:40:00

Ο Τζήλος έσωσε τον ΠΑΟΚ - Κο-κο-κο από Ελ Καντουρί - Πολυτέλεια με Πέλκα - Ένα «χαρτί» στον Βαρέλα

Sportdog Team
Ο Τζήλος έσωσε τον ΠΑΟΚ - Κο-κο-κο από Ελ Καντουρί - Πολυτέλεια με Πέλκα - Ένα «χαρτί» στον Βαρέλα

Το πήρε χαμπάρι ο Λουτσέσκου. «Μπράβο» στον ΟΦΗ γιατί...

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Όπως μας διδάσκει η ιστορία του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, οι γερμανικές δυνάμεις φτάσανε μια αναπνοή από τη Μόσχα. Όπως κοιτάζανε το βράδυ ανατολικά, αχνοφαίνονταν τα φώτα της πόλης. Έτοιμοι ήταν να μπουκάρουν. Αλλά είχανε καλό προπονητή οι Ρώσοι, είχανε και πάγκο και το γυρίσανε τούμπα το ματσάκι. Και τους πήγανε γαμιώντας τους Γερμανούς ως το Βερολίνο!

Σήμερα ο ΠΑΟΚ τα βλέπει τα φώτα του πρωταθλητή. Κάθε αγωνιστική που περνάει όλο και πιο κοντά είναι. Και δεν δείχνει πτώμα όπως τον Δεκέμβριο, όταν τον είχε πάρει στην πλάτη του ο Πρίγιοβιτς και τον έσωζε από διαδοχικές γκέλες. Το περίμενε, βεβαίως, αυτό ο Λουτσέσκου και διατηρούσε την ψυχραιμία του, ήρθε και η έξτρα διακοπή λόγω Τζήλου και τα έβαλε ο κόουτς τα πράγματα στη σειρά.

Δεν είχε ανάγκη ούτε από ταλέντο, ούτε από οργάνωση, ούτε από μεταγραφές. Χρόνο ήθελε για να ανασυνταχθεί και να συνέλθει μετά απ' την περιπέτεια. Δεν χωράνε τρία καρπούζια σε μια μασχάλη παιδιά και το μάθανε φέτος απ' την καλή και την ανάποδη κι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Ο Δικέφαλος, ειδικά, του Βορρά, έτοιμος ήτανε να κλατάρει και να δώσει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να μειώσουν. Ήρθε όμως η έξτρα διακοπή, ήρθε και η εξτρά ξεκούραση για τους τριαντάρηδες. Το πήρε χαμπάρι ο Λουτσέσκου, τους χαλάρωσε και τώρα έχουν σιγά σιγά αρχίσει να θυμίζουν την ομάδα που γάζωνε την περασμένη Άνοιξη. Ακριβώς την ώρα που πρέπει, πριν απ' τα ντέρμπι!



Α ναι, έχουμε και το σημερινό παιχνίδι. Όσον αφορά λοιπόν το σημερινό παιχνίδι, μπορεί κανείς να πει ένα «μπράβο» στον ΟΦΗ γιατί δεν έστησε πούλμαν. Βαράγανε, πάντως, οι παίκτες του και ο δόλιος ο Μπίσεσβαρ έφαγε κάμποσες κλωτσιές. Σε αντίθεση με τον Ελ Καντουρί που έκανε κο-κο-κο και ούτε μια στιγμή δεν έβαλε τα πόδια του στη φωτιά.

Και γιατί τον ήθελε ο Λουτσέσκου θα με ρωτήσετε. Γιατί έχει δρόμο ακόμη θα σας απαντήσω και είναι καλύτερα να έχεις έναν μέτριο παίκτη που έχει δεθεί με την ομάδα, παρά έναν καλό που δεν ξέρει ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του. Έμεινε λοιπόν ο Μαροκινός για να δίνει ανάσες πολυτελείας στους συμπαίκτες του. Και πόσο πολυτέλεια είναι ρε φίλε να έχεις ολόκληρο Πέλκα στον πάγκο!

Υ.Γ. 1: Αυτός ο Νέιρα μπορεί να παίξει σε ομάδα της πρώτης πεντάδας. Ή έστω στον Αστέρα Τρίπολης. 

Υ.Γ. 2: Άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον Βαρέλα. Τα θέλει τα λεφτά και το δείχνει με κάθε τρόπο. Αν σκίσει και στα ντέρμπι θα το πάρει το χαρτί!

Υ.Γ. 3: Θα επιμείνω ότι ο Ακπόμ δεν είναι σκόρερ επιπέδου Πρίγιοβιτς. Αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η πίεση που ασκεί στους αμυντικούς είναι εξαντλητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απρόσμενη εξέλιξη για άσο του ΠΑΟΚ - Τον «έφαγε» ξαφνικά ο Λουτσέσκου - Υπογράφει στην Τουρκία


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags