Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι στο «κάζο» - Σκάει μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2019-01-31 23:55:00

Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι στο «κάζο» - Σκάει μεταγραφή - Αυτόν θέλει ο Μπλατ - Φεύγει ο Τίμα;

του Pick n' Scroll
Έτσι απαντούν οι Αγγελόπουλοι στο «κάζο» - Σκάει μεταγραφή - Αυτόν θέλει ο Μπλατ - Φεύγει ο Τίμα;

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΕΦ. Φουλ επίθεση για την πεντάδα.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) ο Ολυμπιακός εμφάνισε το χειρότερό του πρόσωπο. Και έτσι απολύτως δίκαια και λογικά η Μπαρτσελόνα τον έκανε κομματάκια.

Το 76-55 είναι ενδεικτικό του παιχνιδιού που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πλέον, οι Πειραιώτες δυσκολεύουν πολύ τη προσπάθειά τους για να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα.

Ο ένας λόγος είναι ότι δεν έχασαν μόνο το παιχνίδι από τους Καταλανούς, αλλά και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Ο άλλος είναι ότι έχουν μπροστά τους τρία επίσης πολύ δύσκολα παιχνίδια, όπου μπορεί να μην έρθει νίκη: με Μακάμπι, Εφές εκτός έδρας και ΤΣΣΚΑ εντός. Υπάρχει ενδεχόμενο, δηλαδή, να μην κάνει νίκη ούτε σε αυτά τα παιχνίδια.

Η συντριβή από την Μπαρτσελόνα δεν ήταν θέμα μπάσκετ. Αλλά θέμα πνευματικής ετοιμότητας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο παρκέ λες και θα έπαιζαν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Αντίθετα, οι της Μπαρτσελόνα κατέβηκαν στον Πειραιά για να πάρουν τους δύο βαθμούς που τόσο χρειάζονταν. Και τα κατάφεραν με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο. Πλέον, οι πιθανότητές τους για να βρεθούν στην πεντάδα είναι πολύ περισσότερες, ενώ και η Εφές δέχθηκε με χαρά το δώρο των Καταλανών.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, ψάχνει υπέρβαση πλέον για να μπορέσει να βρεθεί στην πεντάδα. Τέτοια εμφάνιση σαν κι αυτή, δεν πρόκειται να ξανακάνει. Ηταν μία κακή μέρα και είναι απίθανο να ξαναπαίξει τόσο άσχημα. Αλλά το θέμα δεν είναι αν θα ξαναπαίξει τόσο άσχημα. Αλλά αν θα μπορέσει πλέον να προλάβει την πεντάδα.

Το πρώτο που θα κάνει και πρέπει να κάνει είναι να πάρει έναν ακόμη γκαρντ. Είναι θέμα που έχει κουράσει πολύ, έχει εκνευρίσει και τον κόσμο, αλλά το αποτέλεσμα με την Μπαρτσελόνα θα επισπεύσει τις εξελίξεις. Μέσα στην άλλη εβδομάδα, πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα έρθει παίκτης στον Πειραιά, ο οποίος θα είναι κοντός με επιθετικά χαρίσματα, σύμφωνα με την εισήγηση του προπονητή.

Από κει και πέρα, ίσως ο Μπλατ να πρέπει να ξαναδεί το θέμα χρησιμοποίησης κάποιων παικτών. Σήμερα στηρίχτηκε σε ελάχιστους και αυτό δεν τον βοήθησε. Σίγουρα δεν τον βοήθησε και ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος είναι η πιο ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή, αλλά η προσφορά του είναι κάτω του μηδενός. Να απομακρυνθεί δεν είναι εύκολο, καθώς έχει διετές κλειστό συμβόλαιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Ολυμπιακών μετά τη «σφαλιάρα» - «Ντου» σε διοίκηση, Μπλατ - Τα... άκουσαν και παίκτες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags