Facebook Pixel Είναι ο... Ουέστμπρουκ του Παναθηναϊκού - Έκπληξη με Βουγιούκα - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2019-02-01 23:55:00

Είναι ο... Ουέστμπρουκ του Παναθηναϊκού - Έκπληξη με Βουγιούκα - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
Είναι ο... Ουέστμπρουκ του Παναθηναϊκού - Έκπληξη με Βουγιούκα - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος

Τι θα γίνει με Λάνγκφορντ και γιατί... ψάχνεται ο Πιτίνο;

Ο Παναθηναϊκός ήταν έτσι όπως έπρεπε να είναι στον «τελικό» με την Εφές. Εβγαλε τσαμπουκά στο παρκέ, αλλά έπαιξε και μπάσκετ αξιώσεων.

Γι' αυτούς τους λόγους άλλωστε το φινάλε τον βρήκε να κερδίζει με 88-75 και να παραμένει έτσι ζωντανός στη διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Για να φτάσει μέχρι το ευτυχές τέλος, ο Νικ Καλάθης χρειάστηκε να κάνει εμφάνιση ΝΒΑ. Δεν ήθελε και πολύ να κάνει τριπλ-νταμπλ, καθώς τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 13 ασίστ. Θύμισε δηλαδή τον περίφημο Ράσελ Ουέστμπρουκ της Οκλαχόμα.

Αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες του Ρικ Πιτίνο δεν υστέρησαν. Ολοι έδωσαν, άλλος λιγότερα και άλλος περισσότερα πράγματα. Με τον Ιαν Βουγιούκα να είναι η μικρή έκπληξη της βραδιάς. Αξιοποίησε την απουσία της τελευταίας στιγμής του Πέιν και έδειξε στον προπονητή του ότι πρέπει να τον υπολογίζει, έχοντας σε 13 λεπτά 8 πόντους και 2 ασίστ.



Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το πολύ δύσκολο ματς με τη Φενέρ, αλλά εκείνα τα εκτός έδρας παιχνίδια, που θα πρέπει να κερδίσει, είναι με Κανάρια, Νταρουσάφακα και κυρίως Αρμάνι.

Ισως μετά και τη νίκη επί των Τούρκων να κινηθεί διαδικασία για την απόκτηση γκαρντ. Θα φανεί και πώς θα είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Αν ο Λάνγκφορντ μπορέσει να επανέλθει άμεσα από τον τραυματισμό του, ο Πιτίνο θα τον περιμένει πώς και πώς. Αν όχι, τότε θα γίνει κίνηση για απόκτηση γκαρντ. Ηδη μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τους συνεργάτες του έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στην αγορά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags