Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Και λίγα ήταν τα τρία
| 2019-02-10 22:30:00

Και λίγα ήταν τα τρία - Μάθε μπαλίτσα από τον Μπίσεσβαρ - Κορόιδευε ο Φορτούνης - Είναι τιτάνας

Sportdog Team
Και λίγα ήταν τα τρία - Μάθε μπαλίτσα από τον Μπίσεσβαρ - Κορόιδευε ο Φορτούνης - Είναι τιτάνας

Έχτιζε οικοδομή ο Λάζαρος, με οξυγόνα Τοροσίδης και Κούτρης. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το πιο ωραίο για την απόδοση του Ολυμπιακού στην Τούμπα, το είπε ο φίλος μου ο Σπύρος που βλέπαμε μαζί τον αγώνα, στο καφενείο του Λουκά, στο Παγκράτι: «Με άδεις τσέπες κατεβαίνει στην Ομόνοια και πάλι τον κλέβουνε»!

Έτσι είναι παιδιά, μην το παιδεύουμε. Όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού ένας αυτοσχεδιασμός ήταν, μπας και πιάσουνε τα σόλα του Ποντένσε, του Φορτούνη, του Χριστοδουλόπουλου. Και δώσε σέντρες και δώσε γεμίσματα, να πεθάνει ο Χάρος. Μαύρα μάτια δηλαδή. Μπορεί ο Πασχαλάκης να υποφέρει στις εξόδους, αλλά ο Βαρέλα κι ο Κρέσπο σαν κοτομπουκιές τις καταπίνανε τις προσπάθειες των παικτών του Θρύλου. Μόνο σέντρες και μόνο γεμίσματα γαμώ την τρέλα μου, η πρώτη κάθετη ήρθε στο ενενήντα φεύγα από πρωτοβουλία αυτού του Ντίας. Και πάλι δεν κατάφερε τίποτα…

Να είσαι ΠΑΟΚτσής εν τω μεταξύ και να βλέπεις τον Λάζαρο να χτίζει οικοδομή με τα τούβλα που αμόλαγε; Ατέλειωτη γκάβλα! Άσε τους ΑΕΚτζήδες του καφενείου, που φωνάζανε: «Άμα φόραγε τη φανέλα με τον Δικέφαλο, αυτά θα τα είχε βάλει»!

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ άφηνε αβασάνιστα ελεύθερο χώρο στον Ολυμπιακό, δίχως να πιέζει και να βιάζεται. Σαν το θηρίο που βλέπει το θήραμα να έρχεται από μόνο του στα νύχια του και στα δόντια του. Αλλά όταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου είναι ο τερματοφύλακάς του, ο Σα, πώς να προκόψει; Και όταν είναι από την από την αρχή του παιχνιδιού με οξυγόνα ο Τοροσίδης και ο Κούτρης, πού ακριβώς να πάει ο Θρύλος; Στα παφ τους είχανε, σε αυτό το μαραφέτι που κάνουνε εισπνοές οι ασθματικοί…



Υπό αυτές τις συνθήκες και λίγα ήταν τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ. Γιατί είχε την έμπνευση ο καλύτερος προπονητής του κόσμου (αυτό δεν μας πουλάγανε;) να βάλει Νάτχο στη μεσαία γραμμή και ο Νάτχο έβλέπε τα τραίνα να περνούν. Δεν του έφτανε του Μάρτινς να πάει για την ισοπαλία και να το κλέψει το ματσάκι γύρω στο ογδόντα, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Κάτσε λοιπόν στο παγωτό να σου μάθει μπαλίτσα ο χοντρός ο Μπίσεσβαρ και σύρε στο θρανίο να πάρεις ξανά το δίπλωμα. Για να μη μιλήσω για τον καλογυμνασμένο Φορτούνη, που έπαιξε ένα ημίχρονο και από το σαρανταπέντε και ύστερα κορόιδευε μετά βαΐων και κλάδων!

Το πιο ωραίο όμως ήταν η απόδοση του Ακπομ. Που τον είχε ο συνάδελφος ο Μανώλης Γαβαθιώτης για τα τσιγκέλια που κρεμάνε το κρέας για να σιτέψει, να έρθει ύστερα ο πελάτης να το πάρει έτοιμο, κομπλέ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ωστόσο, για μια ακόμη φορά κράταγε τρεις αντιπάλους πίσω από τη μεσαία γραμμή. Και τους έδερνε κιόλας! Γίγαντας, τιτάνας, μαχητής, άρμα μάχης, να τον πάρει αυτή η τσουτσού ο Μπογδάνος να γκρεμίσει την ΕΡΤ...



Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, του τσούρνεψε τις κάλτσες ο ΠΑΟΚ του Ολυμπιακού, δίχως καν να χρειαστεί να του βγάλει τα παπουτσάκια. Και τον έστειλε στους μείον εννέα βαθμούς να μελετάει το μέλλον. Εσωστρέφεια το λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε και αν θυμάστε, σας είχα γράψει κάτι εδώ στο sportdog πριν από κάποιο καιρό: Αν η διοίκηση αφήσει ήσυχο τον Λουτσέσκου, έρχονται οι καλύτερες μέρες στις ζωές των ΠΑΟΚτσήδων.

Ε, ήρθανε λοιπόν και άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο. Τρέχα τώρα κύριε Μάρτινς να στήσεις την ομαδάρα του 2020, για να σε γλείφουνε πατόκορφα οι δημοσιογραφάρες!

Υ.Γ.: Ένα γκολ έβαλε ο Ολυμπιακός και ήταν από λάθος του Γιαννούλη. Ας το προσέξουν αυτό στον ΠΑΟΚ, για το μέλλον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό ήταν το μεγάλο "έγκλημα" του Μαρτίνς - Ποιος τον "πρόδωσε" - Έτρεχε για δύο - "Ανύπαρκτος" ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags