Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός:
| 2019-02-13 23:10:00

Μπήκε στο ΟΑΚΑ έτοιμος να αποχωρήσει - Πήραν... σημάδι στα 30’’ - Νέα "βόμβα" Αγγελόπουλων!

του Pick n' Scroll
Μπήκε στο ΟΑΚΑ έτοιμος να αποχωρήσει - Πήραν... σημάδι στα 30’’ - Νέα "βόμβα" Αγγελόπουλων!

Φουλ επίθεση από τον Ολυμπιακό. Ποια η επόμενη ακραία αντίδραση;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεν έχεις αποδείξεις σε τέτοια θέματα, αλλά φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο ΟΑΚΑ σαν έτοιμος να αποχωρήσει. Μπήκε η ομάδα, μπήκαν οι παίκτες του στο γήπεδο, έχοντας αυτή τη σκέψη. Μία σκέψη που μεγάλωσε πολύ όταν γνωστοποιήθηκε η διαιτητική τριάδα των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου. Τρεις διαιτητές που οι Πειραιώτες δε θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να τους βλέπουν.

Και έφυγε ο Ολυμπιακός από το παρκέ, βλέποντας τους τρεις αυτούς διαιτητές να σφυρίζουν μονόπλευρα. Ειδικά τα τρία φάουλ στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, ήταν το μεγαλύτερο... σημάδι που μπορούσε να πάρει η ομάδα του Πειραιά.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου οι τρεις διαιτητές συνέχιζαν να σφυρίζουν Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα ήταν κάκιστος και έτσι δημιουργήθηκε το 40-25. Μετά από επικοινωνία, που υπήρξε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με τους Αγγελόπουλους, αποφασίστηκε να μην κατέβει η ομάδα του Πειραιά στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον αναμένεται τιμωρία για το πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών.



Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πανηγύρισε την πρόκρισή του και ετοιμάζεται να πάει στην Κρήτη για να πάρει μία ακόμη κούπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πέτυχε αυτό που ήθελε, έστω και όχι με την ιδανική κατάληξη.

Πλέον, μένει να δούμε ποια περαιτέρω αντίδραση θα έχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δεν πρόκειται να μείνει στην αποχώρηση από το ΟΑΚΑ. Η οργή των Αγγελόπουλων είναι τόσο μεγάλη, που δεν αποκλείονται πιο ακραίες αντιδράσεις.

Όπως π.χ. να μην ξαναπαίξει στο Κύπελλο ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει διοίκηση η ΕΟΚ, να φύγει, δηλαδή, ο Βασιλακόπουλος. Ή μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα στην ΚΕΔ με τον Ολυμπιακό να έχει μόνιμα παράπονα από τους διοικούντες τη διαιτησία. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags