Facebook Pixel Ολυμπιακός; Κίνδυνος να χάσει την οκτάδα στη Euroleague - Άνω κάτω τα αποδυτήρια
Μπάσκετ
| 2019-02-21 22:40:00

Ούτε πέμπτος - Το ηχητικό φταίει για όλα - Άνω-κάτω τα αποδυτήρια - Γιατί κράζετε τον Μπλατ;

του Pick n' Scroll
Ούτε πέμπτος - Το ηχητικό φταίει για όλα - Άνω-κάτω τα αποδυτήρια - Γιατί κράζετε τον Μπλατ;

Τα είπε όλα ο Κεμζούρα. Υπάρχει κίνδυνος. Μαζευτείτε...

O Ολυμπιακός υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα και την πέμπτη στα τελευταία έξι ματς στην Ευρωλίγκα και πλέον η τέταρτη θέση αποτελεί ανέφικτο στόχο. Ακόμη και η πέμπτη είναι πάρα πολύ δύσκολη με την Μπαρτσελόνα να έχει το πάνω χέρι.

Οι Πειραιώτες σημείωσαν μόλις 65 πόντους απέναντι στην Εφές και με αυτό τον απολογισμό θα ήταν απίθανο να νικήσουν στην Πόλη. Για ένα ακόμη ματς ήταν απελπιστικοί στο επιθετικό κομμάτι και όπως μάλιστα είπε ο Κεστούτις Κεμζούρα «ακόμη δεν έχουμε βρει τι φταίει για το επιθετικό πρόβλημα».

Βεβαίως το επιθετικό πρόβλημα δεν είναι το μοναδικό του Ολυμπιακού. Ισως και να μην είναι το βασικό. Τα πάντα άλλωστε ξεκινούν έξω από τις τέσσερις αγωνιστικές του παρκέ. Από το ηχητικό, που κυκλοφόρησε και έχει φέρει ανακατωσούρα στα αποδυτήρια, από την οικονομική ασυνέπεια της ΚΑΕ, από την αβεβαιότητα για το μέλλον.

Μία αβεβαιότητα, που έχει να κάνει με το ότι ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχίσει να παίζει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα μετά το παιχνίδι της 17ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ως γνωστόν, οι άνθρωποι του έχουν πει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στο ματς αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές.

Μυαλό είναι αυτό και χαλάει και όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» δεν πάνε στα ματς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το θέμα είναι από δω και πέρα ότι πρέπει να προσέξουν για να μην κινδυνεύσουν να μείνουν εκτός οκτάδας. Αν ρίξετε μία ματιά στη βαθμολογία θα δείτε ότι υπάρχει κίνδυνος. Αν και ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδια που μπορεί να πάρει. Που δεν είναι πολύ δύσκολα.

Το βασικό, πάντως, είναι να μαζευτούν οι Πειραιώτες, να δούνε τι φταίει και να κοιτάξουν μήπως μπορέσουν να επανέλθουν στα γνωστά τους δεδομένα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ πλέον τα ακούει από μερίδα κόσμου, αλλά είναι ο τελευταίος που φταίει με τα τόσα προβλήματα που έχει η ομάδα του έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Ολυμπιακό - Απίστευτα "μπινελίκια" Μπλατ - Τούς είπε να πάνε να...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags