Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο κέρδος της νίκης με Νταρουσάφακα ο Παπαγιάννης
Μπάσκετ
| 2019-03-07 22:31:00

Άκουσε τον Πιτίνο - Φόρεσε τα ερυθρόλευκα - Αυτός ήταν το μεγάλο κέρδος - Τρελό με Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Άκουσε τον Πιτίνο - Φόρεσε τα ερυθρόλευκα - Αυτός ήταν το μεγάλο κέρδος - Τρελό με Ολυμπιακό

Τεράστια επένδυση για το μέλλον. Φαντάζεστε να...

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα και οι λόγοι ήταν πολλοί. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι έφτασε τους 91 πόντους, σημειώνοντας μόλις 2 τρίποντα. Ο Ρικ Πιτίνο είχε πει πριν από το ματς ότι η ομάδα του πρέπει να ακουμπήσει την μπάλα στη ρακέτα και αυτό έγινε με απόλυτη επιτυχία.

Από κει και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις από τότε, που πήρε τον δρόμο από το ΣΕΦ για το ΟΑΚΑ. Σημείωσε 18 πόντους και θύμισε παλιές καλές μέρες από όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.

Το μεγαλύτερο, όμως, κέρδος ήταν η νέα πολύ καλή παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ ήταν ακόμη καλύτερος σε σχέση με το ματς με την Γκραν Κανάρια. Εκανε ατομικό ρεκόρ στα ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα με 12, ενώ ήταν κάτι παραπάνω από αποτελεσματικός και στην επίθεση με 14 πόντους. Ετσι απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων στον Παναθηναϊκό, αφού πάνω από όλα είναι μία τεράστια επένδυση για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον έφερε το προηγούμενο καλοκαίρι από τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ, προσφέροντάς του πενταετές συμβόλαιο.

Η αρχή του Παπαγιάννη στη σεζόν δεν ήταν καλή, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ανεβαίνει πολύ. Είναι 2.19, έχει προσόντα τρομερά και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα, που θα πάρει φανέλα βασικού.

Πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν βοήθεια και από αποτελέσματα σε άλλους αγώνες, αφού για την πρόκριση στην οκτάδα είναι πιθανό να μην φτάσουν δικές τους νίκες. Σκεφτείτε, πάντως, στο τέλος να περάσει ο Παναθηναϊκός και να μείνει έξω ο Ολυμπιακός. Θα είναι το πιο τρελό πράγμα, που θα έχει γίνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags