Facebook Pixel Άρθρο Καζαντζόγλου για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ: Εξηγείστε στον Χιμένεθ ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει βασικός!
| 2019-03-09 22:45:00

Εξηγείστε στον Χιμένεθ ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει βασικός!

Sportdog Team
Εξηγείστε στον Χιμένεθ ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να παίζει βασικός!

Έδωσαν 1 εκατ. για ηγέτη και κινδυνεύει να τον κάψει.

Αντιλαμβάνομαι, πως οι ψύχραιμες φωνές δεν είναι εύκολο να ακουστούν στο φινάλε μιας αποτυχίας. Όταν φταίνε όλοι και όλα, για την κατάσταση της ΑΕΚ. Το χειρότερο είναι πως όλα αυτά, είναι σωστά. Φταίνε όλοι και όλα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα κακοφτιαγμένη, από ανθρώπους που δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και φέρθηκαν με αλαζονεία. Εχει έναν προπονητή με συγκεκριμένες αδυναμίες, ρόστερ προβληματικό, παίκτες ξεζουμισμένους. Αλλά αυτό είναι κάτι που γνωρίζαμε και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Εδώ που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν πολλά για να αλλαχθούν. Μόνο υπομονή και σωστή διαχείριση απαιτείται. Να πω την αλήθεια, νομίζω πως ο Χιμένεθ έχει παρασυρθεί – όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα άλλωστε – στην κατάσταση. Η έμπνευση που κράτησε για μια ώρα με τον Μπογέ αριστερό μπακ χαφ, η τρίτη αλλαγή με τον Αλεφ, δείχνουν την τρικυμία που υπήρχε.

Πάντως, να ξέρετε πως όλα αυτά δεν μπορεί παρά να βγουν σε καλό. Κυρίως, γιατί ακόμα και αυτοί που παρακολουθούν απαθής την πορεία της ΑΕΚ, αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί να καμουφλαριστεί η κατάσταση. Είναι τόσα τα δομικά προβλήματα αυτής της ομάδας, οι αδυναμίες και τα κενά, που δεν μπορούν να καλυφθούν. Υπάρχουν διαπιστώσεις, που δεν μπορούν να περνούν στα ψιλά.

Δεν μπορεί σε αυτό το ματς να μην ξεκινά βασικός ο Κρίστισιτς. Δεν μπορεί να μην εξηγείται στον προπονητή, πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ακριβή και μεγάλη επένδυση, πρέπει να προστατεύεται και να βρίσκει ρυθμό. Όπως συμβαίνει σε άλλες ομάδες, αλλά η ΑΕΚ ξόδεψε ένα εκατ. ευρώ πριν από δύο μήνες και κινδυνεύει να κάψει έναν παίκτη που ήρθε να γίνει ηγέτης.

Επίσης, είναι φανερό πλέον πως υπάρχουν παίκτες που κρίνεται πως δεν μπορούν να βοηθήσουν, από δεύτερο στη σειρά προπονητή. Όταν μένουν καθηλωμένοι και σε αυτό το ματς στον πάγκο, οι Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, όταν ο Γιακουμάκης εκδιώχθηκε στον ΟΦΗ και δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, είναι φανερό πως το πράγμα έχει χαθεί.

Ως τότε, υπομονή. Κουράγιο και αντοχές. Οσο περνά ο καιρός, είναι πια δεδομένο πως η ΑΕΚ θα εμφανίζει αυτήν την εικόνα, μια ζέστη και μια κρύο. Το θέμα είναι πως πρέπει να διατηρηθεί η 3η θέση για να μην υπάρξουν ζητήματα και για τη νέα σεζόν και να υπάρξει συγκέντρωση και πάθος για την κατάκτηση του κυπέλλου. Θα το πιούμε το πικρό ποτήρι, ας φροντίσουν στο φινάλε να αφήσουν μια γλυκιά γεύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags