Facebook Pixel Άρθρο Κώστα Γκόντζου: Αιώνια Πιστοί... στο ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Παναθηναϊκού
| 2019-03-17 22:28:00

Αιώνια Πιστοί... στο ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Παναθηναϊκού

του Κώστα Γκόντζου
Αιώνια Πιστοί... στο ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Παναθηναϊκού

Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε...

Φαίνεται πως κάποιοι... ανησύχησαν γιατί πέρασε καιρός και δεν θυμόντουσαν όλοι πλέον το ρόλο τους και την δράση τους στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια.

Έτσι φρόντισαν να μας το... ξαναθυμίσουν.

Με οδυνηρό και τραγικό φυσικά τρόπο, για μια ακόμα φορά σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Από το πρώτο λεπτό κι ενώ υποτίθεται όλοι "συσπειρωθήκαμε" για το ματς με τον Ολυμπιακό, άντε και για κανα... επετειακό μπινελίκι στον Αλαφούζο για τα μάτια του κόσμου, η ατμόσφαιρα θύμιζε... το περιβόητο φιλικό με την Λάτσιο επί πολυμετοχικότητας.

Και για να μην έχει και κανείς αμφιβολίες για το τι... θέλαμε να κάνουμε, στο δεκάλεπτο έγινε το πρώτο ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού, ώστε να... σιγουρέψουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός.

Τα υπόλοιπα ήταν απλά... φυσιολογικά, χιλιοπαιγμένα και χιλιοδοκιμασμένα.

Με λίγα λόγια;

Αιώνια Πιστοί... στο ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ και στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ομάδας του Παναθηναϊκού. Αλλά είπαμε.. θα μπουν οι... αγνοί που,δεν είναι με κανένα εδώ μέσα, να μου πουν "μα πάλι ο... κόσμος σου φταίει;".

Έτσι. Ο... κόσμος. 

Καθώς βλέπετε με κάποιο... προεδρικό διάταγμα ή δια της... επιφοιτήσεως, αποφασίστηκε και διατάχθηκε ξαφνικά ότι οι συγκεκριμένοι και αποτελούν και το χειρότερο... εκπροσωπούν όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Όμως με το συμπάθιο φίλοι και φίλες του Παναθηναϊκού, αλλά για αυτό φταιτε διαχρονικά και εσείς.

Είτε γιατί παρακολουθούσατε απαθείς τόσα χρόνια όλους αυτούς να καταστρέφουν βήμα βημα τον Παναθηναϊκό, είτε γιατί αρκετές φορές... πειστήκατε κιόλας απ' όσα έλεγαν και τους στηρίξατε είτε άμεσα είτε έμμεσα δια της σιωπής σας.

Τώρα πια το πράγμα ούτε διορθώνεται ούτε μαζεύεται.

Καθώς τα πράγματα είναι απλά και επίσης και για τον πιο αφελή ακόμα φανερά.

Η ιστορία ξεκίνησε χρόνια τώρα.

Στην αρχή γιατί το... μαγαζί δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε και σήμερα γιατί πολύ απλά έχει βυθιστεί και δεν μπορεί πια να βγάλει... κέρδος και οφέλη.

Κι ο κανόνας εδώ είναι απλός, διαχρονικός και δοκιμασμένος στην πράξη.

Όταν κάτι είτε δεν μπορούμε πια να το... ελέγχουμε είτε δεν βγάζει πια... κέρδος και χαρτζιλικάκι, πολύ απλά το... διαλύουμε.

Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε... 

Και κάτι τελευταίο, γιατί ακούει και ο πολύς κόσμος και αν πιστέψει όσα ακούει, μπορεί καμιά φορά να του... τύχει και να πάθει ζημιά.

Δεν μας φτάνουν λοιπόν τα όσα τραβάμε ακούμε και την κάθε σαχλαμάρα.

Άκουγα το ρεπορτάζ στην ΕΡΤ.

Αυτοί οι... γιατροί που όπως άκουσα, συμβούλευαν τους παίκτες να... ρίχνουν νερό στα μάτια τους για να.. προφυλαχθούν από τα δακρυγόνα, μπορεί κάποιος να μου πει ποιο... Πανεπιστήμιο έβγαλαν;

Κάτι για λεμόνι ή βαζελίνη γύρω από τα μάτια και ότι απαγορεύεται να ρίχνεις νερό όταν πέφτουν δακρυγόνα δεν τους το έμαθαν ποτέ εκεί που... φοίτησαν;

Αν βέβαια ισχύει αυτό που άκουσα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags