Facebook Pixel Έτσι τον "τελειώνουν" - Ξενερωμένος ο Μπλατ - Αυτός "γυρίζει" - Ξεχνάει τις σπρωξιές;
Μπάσκετ
| 2019-03-30 11:00:00

Έτσι τον "τελειώνουν" - Ξενερωμένος ο Μπλατ - Αυτός "γυρίζει" - Ξεχνάει τις σπρωξιές;

του Pick n' Scroll
Έτσι τον "τελειώνουν" - Ξενερωμένος ο Μπλατ - Αυτός "γυρίζει" - Ξεχνάει τις σπρωξιές;

Διψούν για... αίμα. Ποιοι θα τα ακούσουν. Τον φωνάζουν πίσω;

 

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού. Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε αν θα πέσει ή όχι στον γκρεμό. Αν θα αποκλειστεί από την Ευρωλίγκα. Κερδίζοντας την Νταρουσάφακα και χάνοντας η Αρμάνι από την Εφές και η Ζαλγκίρις από τη Ρεάλ, περνάει στην οκτάδα. Θα τα καταφέρει; Ποιος ξέρει. Δεν εξαρτάται πλέον η τύχη του από αυτόν.

Ο Ολυμπιακός είναι καζάνι που βράζει και είναι λογικό αυτό. Μέχρι και πριν από δύο μήνες, ήταν φαβορί για την πέμπτη θέση. Πλέον είναι με το ένα βήμα εκτός οκτάδας. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις διψάει για αίμα. Το... αίμα θα κυλήσει αν αποκλειστεί τελικά η ομάδα του Πειραιά. Θα τα ακούσουν και οι Αγγελόπουλοι, αλλά και ο Μπλατ, ο οποίος και χθες αποδοκιμάστηκε από μερίδα κόσμου. 

Θα τα ακούσουν σίγουρα και κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει με την απόδοσή τους. Και μάλιστα αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, στην ουσία τελειώνει η χρονιά γι' αυτόν, αφού οι άνθρωποί του έχουν πει ότι δεν ξαναπαίζουν με τον Παναθηναϊκό, αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και επειδή ξένοι διαιτητές δεν θα υπάρξουν, δεν θα ξαναπαίξουν οι δύο ομάδες. Τουλάχιστον φέτος. 

«Λέτε να φύγει ο Μπλατ αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ευρωλίγκα;» είναι κάτι, που ρωτάνε πολλοί, έστω και αν ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ποια είναι η απάντηση; Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και αν οι Πειραιώτες δεν είναι τρελαμένοι με τον Μπλατ, κάπως έτσι είναι και τα συναισθήματα του έμπειρου προπονητή για αυτά που ζει στην Ελλάδα. 

Την ίδια ώρα εντείνονται οι φωνές του κόσμου που θέλει επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας. Ο Μπαρτζώκας παραμένει ελεύθερος, θα ήθελε να πάει στην Αρμάνι, που δύσκολα θα συνεχίσει με τον Πιανιτζιάνι, αλλά αν τον φωνάξει ο αγαπημένος του Ολυμπιακός, δύσκολα θα πει όχι. Εστω και αν είχε φύγει, όπως είχε φύγει, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις σπρωξιές στο ΣΕΦ από τον κόσμο προς αυτόν, στην επιστροφή της ομάδας από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκασταστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχόλιο - φωτιά από Κοτζιά: «Αυτή είναι η αλήθεια για την κατηφόρα του Ολυμπιακού»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags