Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σωκράτης Κόκκαλης: Επιστρέφει στην Ερυθρόλευκη ΚΑΕ;
| 2019-04-06 13:35:00

Αυτή είναι η αλήθεια για Κόκκαλη - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - Ποιος Γκος; Τεόντοσιτς!

του Pick n' Scroll
Αυτή είναι η αλήθεια για Κόκκαλη - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - Ποιος Γκος; Τεόντοσιτς!

Γιατί "μπαίνει" στην ΚΑΕ; Τι θέλουν οι Αγγελόπουλοι; Όλα εδώ...

Ολυμπιακός - Σωκράτης Κόκκαλης: Επιστρέφει στην Ερυθρόλευκη ΚΑΕ;

Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ δύσκολο σημείο και οι επόμενες μέρες αναμένονται με αγωνία από τον κόσμο της ομάδας. Αυτός καθ' αυτός ο αποκλεισμός από την Ευρωλίγκα είναι ένα ηχηρό χτύπημα, αλλά άσχημα αγωνιστικά αποτελέσματα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Αυτό που ανησυχεί και κάτι παραπάνω τους φίλους του Ολυμπιακού είναι η διοικητική αβεβαιότητα, που επιτείνεται από το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν έχουν βγει να μιλήσουν οι αφοί Αγγελόπουλοι.

Αυτό που φαίνεται πιο σίγουρο και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές είναι ότι τα δύο αδέρφια δεν πρόκειται να παρατήσουν την ΚΑΕ. Εστω και αν με τη διαμάχη που έχουν με τον πατέρα τους, δεν μπορούν να προχωρήσουν τα πράγματα, όπως θα ήθελαν.

Εδώ και καιρό ακούγεται το ενδεχόμενο για συμπαίκτη. Και πριν από λίγες ώρες βγήκε ως σενάριο στην επιφάνεια το όνομα του Σωκράτη Κόκκαλη. Της οικογένειας Κόκκαλη γενικότερα. Αν θα γίνει κάτι τέτοιο, ουδείς το γνωρίζει τώρα. Αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Σαββίδης - Αλλάζει τα δεδομένα στη Σούπερ Λιγκ - Για πάντα πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!



Και το σενάριο αυτό γίνεται πιο πιστευτό, αν σκεφτούμε ότι ο Πέτρος Κόκκαλης βάζει για ευρωβουλευτής. Πιθανή εμπλοκή της οικογένειας στην προβληματική πλέον ΚΑΕ σίγουρα θα ανεβάσει και τις «μετοχές» του Πέτρου Κόκκαλη ενόψει των εκλογών.

Μάλιστα, το σενάριο περί εμπλοκής της οικογένειας στην ΚΑΕ αναφέρει ότι στην όλη προσπάθεια θα βοηθήσει και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σημειωτέον ότι ο Πέτρος Κόκκαλης κατεβαίνει ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός ή μάλλον οι Αγγελόπουλοι χρειάζονται βοήθεια τη δεδομένη χρονική περίοδο και για λόγους γενικότερης στήριξης, αλλά και για οικονομικούς. Σε προπονητές και παίκτες οφείλονται πάρα πολλά χρήματα και το θέμα είναι πώς θα εξοφληθούν, από τη στιγμή που υπάρχει η διαμάχη με τον πατέρα Αγγελόπουλο; Η οικογένεια Κόκκαλη δεν έχει τέτοια προβλήματα, εννοείται την ίδια ώρα ότι η οικονομική της δύναμη παραμένει τεράστια.

Μάλιστα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μακάρι... Εμείς θέλουμε δυνατό τον αντίπαλό μας και όχι κυνηγημένο όπως τον έχουν καταντήσει» ανέφερε το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πριν από λίγο, σχολιάζοντας το σχετικό σενάριο.

«Αν μπει ο Κόκκαλης στην ΚΑΕ, θα ξαναδούμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει» ήταν το σχόλιο ενός φίλου του Ολυμπιακού στο Facebook. Οντως αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα περάσει και πάλι σε άλλο επίπεδο. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα δει παίκτες-στοιχήματα, όπως οι ΛεΝτέι και Γουίλιαμς-Γκος, αλλά παικταράδες στο στυλ του Τεόντοσιτς και του Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags