Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ρικ Πιτίνο: Οι δύο κινήσεις από το top επίπεδο και τι γίνεται με τον κόουτς.
Μπάσκετ
| 2019-04-23 23:32:00

Έτσι το γυρίζει ο Γιαννακόπουλος! Τι θα κάνει με Πιτίνο, αυτόν φέρνει δίπλα στον Καλάθη

του Pick n' Scroll
Έτσι το γυρίζει ο Γιαννακόπουλος! Τι θα κάνει με Πιτίνο, αυτόν φέρνει δίπλα στον Καλάθη

Οι δύο κινήσεις από το top επίπεδο και τι γίνεται με τον κόουτς.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ρικ Πιτίνο: Ο Παναθηναϊκός ήθελε και ήθελε πολύ. Αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι σε μία ποιοτικότερη ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ και έχασε 89-82 στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για μία ακόμη υπέρβαση, αυτή την φορά, όμως, ο στόχος τους δεν κατέστη δυνατόν να υλοποιηθεί.

Στην ουσία οι όποιες ελπίδες χάθηκαν στο πρώτο παιχνίδι, όταν οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν με 72-66 και η Ρεάλ τους πήρε την μπουκιά από το στόμα. Αυτό έγινε, λόγω των λαθών του Καλάθη στα τελευταία λεπτά, αλλά και των υποδείξεων των διαιτητών.

Στο δεύτερο και στο τρίτο ματς υπήρχε μπασκετική δικαιοσύνη: νίκησε και εν τέλει πέρασε στο φάιναλ-φορ η καλύτερη ομάδα.

Πλέον με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Παναθηναϊκός (αφού Ολυμπιακός δεν θα υπάρξει, ενώ η ΑΕΚ είναι πολύ μακριά σε δυναμικότητα) είναι τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Το καλό για τους «πράσινους» είναι ότι με τον Πιτίνο έχει δυναμώσει πολύ ο πλούσιος ελληνικός κορμός τους. Το θέμα από κει και πέρα είναι τι ξένοι παίκτες θα αποκτηθούν και ποιος θα είναι ο προπονητής. Θα μείνει ο Πιτίνο; Κανείς δεν ξέρει ακόμα. Δεν αποκλείεται, αν δεν μείνει ο πολύ έμπειρος Αμερικάνος προπονητής, να πάει σε κάτι ανάλογο ο Γιαννακόπουλος. Αφού του βγήκε ο Πιτίνο, γιατί να μην το ξανακάνει;

Επιπλέον, θα πρέπει πάνω από όλα να προστεθεί ένας πολύ καλός παίκτης δίπλα στον Καλάθη. Ο Λεκαβίτσιους είναι συμπαθητικός, αλλά δεν είναι παίκτης για την υπέρβαση, που θέλουν οι «πράσινοι». Χρειάζεται ένας Σλούκας ή ένας Τόνι Ντάγκλας της Νταρουσάφακα. Ενας ακόμη, δηλαδή, γκαρντ με προσωπικότητα.

Και βέβαια ένας βαρβάτος σέντερ. Ενας παίκτης, που θα είναι μπροστά από τον Παπαγιάννη. Ενας Ντάνστον, ένας Μπλακ, ένας Μίκι, ένας Ντέιβις.

Θα χρειαστεί για να γίνουν όλα αυτά, για να δημιουργηθεί ένα καλύτερο σύνολο, να βάλει ο Γιαννακόπουλος λίγο περισσότερο το χέρι στην τσέπη. Ηδη βάζει πολλά χρήματα, αλλά ίσως χρειάζεται κάτι περισσότερο, ώστε επιτέλους ο Παναθηναϊκός να γυρίσει σε φάιναλ-φορ.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... έχασε με ΟΑΚΑ ο παικταράς και αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟ - Φέρτον στην Ελλάδα Γιαννακόπουλε!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags