Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Μαγκί - Μπορεί να πάρει Σεραφέν, Τάιους ή Μίκι ο Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2019-05-25 17:24:00

Μόνο Μαγκί για ΠΑΟ - Δεν μπορεί Ταβάρες, μπορεί Σεραφέν - Έτσι τους "κοροϊδεύει" ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
Μόνο Μαγκί για ΠΑΟ - Δεν μπορεί Ταβάρες, μπορεί Σεραφέν - Έτσι τους "κοροϊδεύει" ο Δημήτρης

Μην ανησυχούν οι οπαδοί. Ομαδάρα χωρίς να δώσει τη... ΒΙΑΝΕΞ.

Παναθηναϊκός: Ενώ στον Ολυμπιακό συντελείται... κοσμογονία, τουλάχιστον όσον αφορά στα ονόματα που ακούγονται για την επόμενη χρονιά, από τον Παναθηναϊκό δεν έχει βγει τίποτα. Πέρα από το ότι αρέσει πολύ ο ρούκι σουτέρ από το Γούφορντ, Φλέτσερ Μαγκί, δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα να απασχολεί την "πράσινη" επικαιρότητα.

Ο κόσμος της ομάδας βλέπει τις κινήσεις της Εφές, ακούει πολλά ονόματα στην Ευρώπη και ανησυχεί. Δεν πρέπει, όμως, να συμβαίνει αυτό, γιατί οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το επερχόμενο ρόστερ.

Μάλιστα επειδή τόσο καιρό δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα, το σταφ του Παναθηναϊκού έδωσε μεγαλύτερη βάση στο σκάουτινγκ ενόψει της επόμενης χρονιάς.



Το πρώτο θέμα για το "τριφύλλι" είναι τι θα κάνει με προπονητή. Από κει και πέρα η θέση "5" είναι εκείνη που "καίει" περισσότερο. Και εκεί δίνεται μεγαλύτερη βάση.

Τον Ντέιβις της Ζαλγκίρις δεν μπορεί να τον πάρει. Ούτε τον Ταβάρες, ούτε τέτοια ονόματα. Μπορεί, όμως, να πάρει τον Σεραφέν της Μπαρτσελόνα, τον Τάιους της Μακάμπι, ίσως και τον Μίκι της Χίμκι.

Αυτοί οι παίκτες είναι πάνω-κάτω στο βαλάντιό του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να δει και πάλι την ομάδα του στο φάιναλ-φορ, αλλά δεν μπορεί και να δώσει τη... ΒΙΑΝΕΞ για να γίνει κάτι τέτοιο.

Άλλωστε ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Εφές και Φενέρ είναι πολύ πιο μπροστά οικονομικά, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως η Αρμάνι και η Χίμκι, που μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους "πράσινους". Οι τελευταίοι αυτό που θέλουν είναι να χτίσουν μία έξυπνη ομάδα που θα μπορεί να "κοροϊδέψει" μπασκετικά τους πολύ πιο πλούσιους.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags