Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα έρθει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο Λιμάνι;
| 2019-06-01 14:35:00

Χαμός για Σλούκα - Τι "παίζει" με Ντιλέινι, Άνταμς - Ψηλά ο Ντόρσεϊ - Αυτός το μεγάλο "μπαμ"!

του Pick n' Scroll
Χαμός για Σλούκα - Τι "παίζει" με Ντιλέινι, Άνταμς - Ψηλά ο Ντόρσεϊ - Αυτός το μεγάλο "μπαμ"!

Τα δίνουν όλα οι Αγγελόπουλοι. Ονόματα-φωτιά. Φρέσκο ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας είναι ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που έχουν στοχεύσει στο μεγάλο λιμάνι ώστε να χτιστεί η ομάδα των επόμενων χρόνων. Οι Πειραιώτες έχουν κάνει πολύ καλή προσέγγιση στην πλευρά του παίκτη και περιμένουν την απόφασή του, που θα έρθει μετά το τέλος του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η Φενέρ πολιορκεί τον Σλούκα, ώστε να μείνει, ο Ολυμπιακός ελπίζει, η Μπαρτσελόνα δίνει τον δικό της αγώνα. Δύσκολα θα υπάρξει ΝΒΑ, οπότε ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να συνεχίσει σε μία από τις τρεις προαναφερόμενες ομάδες.

Τι γίνεται, όμως, για τον Ολυμπιακό, αν ο Σλούκας πάρει άλλη διαδρομή; Ποιο θα είναι το "μπαμ"; Πιθανότατα οι Πειραιώτες θα στρέψουν τα βλέμματά τους στο ΝΒΑ ή στην Κίνα. Εκεί όπου υπάρχουν πολλές επιλογές καλών και ακριβών παικτών.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι θα ήταν η σούπερ περίπτωση, αλλά ο Αμερικάνος δεν είναι θετικός να έρθει στην Ελλαδα.

Ο Ντάριους Ανταμς, που είχε εντυπωσιάσει πριν από μερικά χρόνια με την Μπασκόνια, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη όνομα στην "ερυθρόλευκη" λίστα. Είναι, όμως, και αυτός πολύ ακριβός.

Αυτό, που θα διευκόλυνε τα σχέδια του Ολυμπιακού θα ήταν να μπορέσει να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ. Αν δεν βρει ο ομογενής γκαρντ, το πιθανότερο είναι να έρθει στην Ευρώπη. Και σε μία τέτοια περίπτωση η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα ορμήξει να τον πάρει. Είναι 23 ετών, έχει ηγετικά προσόντα, έχει ελληνικό διαβατήριο και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ αποτελεσματικός.

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός θα κάνει τουλάχιστον ένα μπαμ, ενώ παράλληλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει με επέκταση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αν τα καταφέρει, αυτό ίσως και να είναι μεγαλύτερο "μπαμ" από την ηχηρή μεταγραφή που θέλει να κάνει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ποιος Σλούκας; Με αυτόν τον Έλληνα έχει "τρελαθεί" ο Μπλατ - Τόσα δίνουν οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags