Facebook Pixel Καλύτερος του χρόνου ο μπασκετικός Παναθηναϊκό - Καλά έκανε με Γκιστ - Σωστός Πιτίνο για Βουγιούκα
Μπάσκετ
| 2019-07-07 20:16:00

Καλύτερος ο ΠΑΟ - Σωστά έκανε με Γκιστ - Δίκαιος Πιτίνο για Βουγιούκα - Φύσημα από Γουάιλι

Sportdog Team
Καλύτερος ο ΠΑΟ - Σωστά έκανε με Γκιστ - Δίκαιος Πιτίνο για Βουγιούκα - Φύσημα από Γουάιλι

Δεν μπορούσε ο Λεκαβίτσιους, δεν έχει θέση ο Αντετοκούνμπο!

Με το χέρι στην καρδιά το γράφω: Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος του χρόνου!

Και δεν θα είναι καλύτερος γιατί θα φέρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίξει στο ΟΑΚΑ, αλλά γιατί θα είναι πιο γρήγορος. Θα τρέχει με κάμποσα χιλιόμετρα την ώρα παραπάνω, σε σχέση με την ζόρικη, μαχητική, δυσκολοκατάβλητη αλλά ουσιαστικά αργή, πολύ αργή ομάδα της περυσινής σαιζόν. Καλή ομάδα, αλλά σκέτη χελώνα ρε φίλε…

Και το ξανανοίγει το πορτοφόλι ο πρόεδρος, αλλά αυτή τη φορά δεν παρασύρεται από τους συναισθηματισμούς του παρελθόντος. Δηλαδή, εντάξει, είχε τρέλα με τον Γκιστ ο Γιαννακόπουλος, γούσταρε να τον βλέπει με την πράσινη φανέλα. Δικαίωμά του, αυτός πληρώνει, αλλά ο Γκιστ πήγαινε σαν τον κάβουρα εδώ και δυο χρόνια. Και μπορεί να ήξερε μπάσκετ για δέκα, αλλά δεν μπορούσε πια να μαρκάρει ούτε τη σκιά του. Νταλίκα ήταν κι αυτός, νταλίκα κι ο Παπαγιάννης, νταλίκα κι ο Βουγιούκας, δεν βγαίνανε τα συστήματα μανίτσα μου!

Και μια και μιλάω για Βουγιούκα, όλα δείχνουν ότι θα μείνει. Καλώς, λέω εγώ, γιατί ξέρει σπουδαίο μπάσκετ, έστω κι αν δεν μπορεί να κάτσει πάνω από δέκα λεπτά στο παρκέ. Αυτό εννοούσε ο Πιτίνο όταν έλεγε ότι "ο Ίαν πρέπει να κόψει το τσιγάρο" και πέσανε όλοι να τον φάνε. Αμερικανιά ήταν, κρυάδα ήταν, αλλά είχε δίκιο ο Ρικ. Δέκα ποιοτικά λεπτά θα σου δώσει ο Βουγιούκας και είναι και δεινόσαυρος σαν τον Παπαγιάννη. Άρα χρειάζεσαι έναν ακόμη ψηλό με φτερά στα πόδια.



Και όλοι οι Παναθηναϊκοί ελπίζουν ότι αυτός ο τρίτος ψηλός θα είναι ο Γουάιλι. Όμορφα δείγματα έδειξε πέρυσι στην Γκραν Κανάρια, φρέσκος είναι, χέρι έχει, είναι και ταχύς είναι και γρήγορος που είχε γράψει μεγάλος αθλητικογράφος προ ετών και ανταμείφτηκε με δική του εκπομπή στην τηλεόραση. Και άπειρος είναι φυσικά ο Γουάιλι, ακόμη εμπειρίες μαζεύει, αλλά θα σου δώσει λίγο φύσημα στην επίθεση, δεν θα πηγαίνεις σημειωτόν.

Όπως θα σε τρέξει και ο Ταϊρίς Ράις, που επιτέλους θα προσφέρει ποιοτικά λεπτά αντικατάστασης στον Καλάθη. Το ξέρω, το ξέρω ότι ήμουν ανάμεσα σ’ αυτούς που λέγανε ότι φτάνει ο Λεκαβίτσιους, αλλά η ζωή μας έβγαλε ψεύτες. Μέτριος ήταν και μέτριος έμεινε ο Λούκας, το μεγάλο άλμα δεν το έκανε ποτέ. Ήταν για πιο μικρή φανέλα από του Παναθηναϊκού, δεν μπορούσε να το σηκώσει το τριφύλλι. Τώρα ο Ράις έρχεται σε καλή ηλικία και θα προσφέρει αυτό που χρειαζόταν πέρυσι η ομάδα, όταν κόλλαγε το μυαλό του Νικ: Μπόλικους πόντους σε μικρό χρονικό διάστημα!

Από τον Πεδουλάκη θα λείψουν ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο του Θανάση Αντετοκούνμπο, έτσι και κλείσει στους Μπακς. Η αδυναμία του πάντως να σουτάρει τρίποντα, δεν θα λείψει από κανέναν, γιατί στο μοντέρνο μπάσκετ ένα τριαροτεσάρι δίχως σουτ δεν έχει θέση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags