Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Έχασε το στοίχημα ο Μαρτίνς, τον "έσωσαν" τα εκατομμύρια Μαρινάκη – Έψαχνε χρόνια παίκτη σαν τον...
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-23 23:09:00

Έχασε το στοίχημα ο Μαρτίνς, τον "έσωσαν" τα εκατομμύρια Μαρινάκη – Έψαχνε χρόνια έναν Σεμέδο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Έχασε το στοίχημα ο Μαρτίνς, τον "έσωσαν" τα εκατομμύρια Μαρινάκη – Έψαχνε χρόνια έναν Σεμέδο!

Ο «αόρατος» Βαλμπουενά και γιατί τους... έχει στο Φάληρο.

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι με την Πλζεν στην Τσεχία (0-0) και διέψευσε τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και στη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας, εμφανιζόταν σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι πανέτοιμη.

Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν ασύνδετοι, με τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, η μπάλα δεν κυκλοφορούσε σωστά και μέχρι το 70’ δεν είχε κάποια σοβαρή φάση, απόρροια όλων των παραπάνω. Ο Ματιέ Βαλμπουενά παρότι είχε διάθεση και προσπάθησε αρκετά, δεν κατάφερε να αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη, δεν... τράβηξε το πλάνο με αυτόν σε ρόλο οργανωτή και ο Μαρτίνς υποχρεώθηκε να τον αντικαταστήσει στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Επίσης σε κακή μέρα βρέθηκαν οι Μασούρας και Γκερέρο, με τον Ισπανό να τρέχει βέβαια και να πιέζει πάρα πολύ, όμως να μην τροφοδοτείται σωστά και να απειλεί ελάχιστα.

Για αυτό και ο Πορτογάλος κόουτς... έχασε το πρώτο στοίχημα της χρονιάς, καθώς η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε έτοιμη, εξέλιξη απόλυτα λογικά αφού είμαστε ακόμα στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως η πρόκριση επί της Πλζεν είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε πολλά λεφτά για μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και για την ώρα, δικαιώθηκε. Από το πρώτο κιόλας 90έπτο... απέδωσαν στο χορτάρι τα 4.5 εκατομμύρια του Σεμέδο και τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ του Σα.

Αμφότεροι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να μείνει το 0-0 και να αποκτήσουν οι Πειραιώτες σοβαρές πιθανότητες ενόψει της ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου ο πιο έτοιμος, πιο σοβαρός, πιο έμπειρος και ίσως πιο συγκεντρωμένος ΟΣΦΠ μπορεί να πάρει μία άνετη πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα σαφώς κατώτερή του.  

Πάντως, για την ώρα, η μεταγραφή της χρονιάς στο Λιμάνι είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος όπως μας είχε... προϊδεάσει από τα φιλικά, ήταν εξαιρετικός και στην Τσεχία και κράτησε μόνος του την άμυνα σε πολλές φάσεις, βοηθώντας παράλληλα και τον νεαρό Μπα. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει τρομερή ποιότητα και έχει διάθεση να γίνει ο... ογκόλιθος της «ερυθρόλευκης» άμυνας και ο παίκτης που έψαχναν στον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουκέτες Αλέφαντου για Ολυμπιακό: "Έχασε το κέντρο - Μεγάλη αποτυχία - Δεν υπήρχε στο γήπεδο ο..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags