Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Eυτυχία με Πρίντεζη - Δαίμονας Γιάννης - Αυτό είναι το κλειδί - Τρίβει τα χέρια του ο Πεδουλάκης
| 2019-08-09 22:44:00

Eυτυχία με Πρίντεζη - Δαίμονας Γιάννης - Αυτό είναι το κλειδί - Τρίβει τα χέρια του ο Πεδουλάκης

Sportdog Team
Eυτυχία με Πρίντεζη - Δαίμονας Γιάννης - Αυτό είναι το κλειδί - Τρίβει τα χέρια του ο Πεδουλάκης

Θυμίζουμε εποχές Γιαννάκη. Κωστάκη, κάνε γυμναστική!

Εθνική Ελλάδας: Εντάξει, είναι λίγο υπερβολικό να βγάζεις συμπεράσματα από φιλικό με μια ομάδα της σειράς όπως η Ουγγαρία, αλλά πρόχειρα συμπεράσματα θα βγάλουμε, όχι οριστικά. Κάτι σαν πρώτες εντυπώσεις από μια οικοδομή που χτίζεται τώρα και τη βλέπεις σιγά σιγά να υψώνεται μπροστά σου. Πάμε λοιπόν!

* Τέτοια ευτυχία να έρχεται απ’ τον πάγκο ο Γιώργος Πρίντεζης, που ακόμη και σήμερα είναι στη βραδιά του το καλύτερο τεσσάρι της ευρωλίγκας, άλλη ομάδα δεν την έχει. Και είναι και ορεξάτος ο Γιώργαρος, δεν τον πειράζει που ζεσταίνει πάγκο. Λόγω χαρακτήρος βέβαια, μιας και είναι γνωστό τοις πάσι ότι πρόκειται για διαμάντι!

* Και το τεσσάρι που ξεκινάει τον αγώνα; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά, στη θέση που του ταιριάζει και από τη θέση όπου μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει και να παίξει άμυνα για πέντε άτομα. Σκόρπιζε τρόμο αβέρτα στους δόλιους τους Ούγγρους, που δεν ξέρανε από πού τους ήρθε αυτός ο δαίμονας.



* Η άμυνα θα είναι το κλειδί όλης της προσπάθειας για την εθνική, που ξαναγυρνάει στις παλιές, καλές ημέρες του κόουτς Γιαννάκη. Ο Σκουρτόπουλος, που είναι έξυπνος άνθρωπος, γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχουμε κλασικά βρωμόχερα, οπότε σφίγγει την τανάλια και όποιον πάρει ο Χάρος. Κι αυτό το κατάλαβαν οι αντίπαλοί μας σήμερα, που κάποια στιγμή είχαν κολλήσει κάνα μισάωρο στους έξι πόντους…

* Ήταν και η πανύψηλη πρώτη πεντάδα που τους έκανε τη ζωή δύσκολη. Άσσος ο Καλάθης κοντά στα δυο μέτρα, δυάρι και τριάρι ο Παπανικολάου και ο Παπαπέτρου, κάτι παραπάνω από δυο μέτρα και τεσσαροπεντάρια ο Αντετοκούνμπο με τον Μπουρούση που είναι σέβεν φούτερς. Κοντά στο δύο δεκατρία δηλαδή και άντε τρέχα ύστερα εσύ να τους βάλεις καλάθια. Διότι αν εξαιρέσεις τον Μπουρούση, όλοι οι υπόλοιποι είναι και ταχύτατοι. Και ο Μπουρούσης αναπληρώνει τη γρηγοράδα με τον όγκο και τη δύναμη.

* Ως εκ τούτου, άμυνα, άμυνα και πάλι άμυνα. Και σιγουριά ότι στις δύσκολες στιγμές ο Καλάθης, ο Σλούκας (ωραίο κούρεμα, παρεμπιπτόντως!), ο Αντετοκούνμπο θα βγάλουν λαγούς απ’ το καπέλο. Πρώτες εντυπώσεις εκατό τοις εκατό θετικές και πάμε για φρέσκα λίαν συντόμως.

Υ.Γ. 1: Ο Κωστάκης Αντετοκούνμπο μπορεί να παίξει μπάσκετ. Προσόντα έχει, του λείπουν εμπειρία και γυμναστική για τη θέση που αγωνίζεται.

Υ.Γ. 2: Μανιασμένο τον είδα τον Παπαγιάννη. Αν συνεχίσει έτσι θα τρίβει τα χέρια του ο Πεδουλάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags