Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Πόσο έχεις μεγαλώσει; - Μην κλάψει κανένας - Είχε φανέλα Κρόιφ μικρός - Τους έκανε γιο-γιο
| 2019-08-14 00:20:00

Πόσο έχεις μεγαλώσει; - Μην κλάψει κανένας - Είχε φανέλα Κρόιφ μικρός - Τους έκανε γιο-γιο

του Μάνου Τσαλγατίδη
Πόσο έχεις μεγαλώσει; - Μην κλάψει κανένας - Είχε φανέλα Κρόιφ μικρός - Τους έκανε γιο-γιο

Φοβόταν ο Άγιαξ. Κάνει "μπαμ" για ΠΑΟΚ. Πάρτε το όλοι χαμπάρι!

ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Καταλάβατε όλοι πόσο έχει μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ; Αυτός ο ΠΑΟΚ πήγε μέσα στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα και έκανε τον Άγιαξ να φοβηθεί!

Αυτός ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τους παίκτες του Τεν Χαγκ να χτυπάνε εκτός φάσεις, αυτούς του Δικεφάλου και να διαμαρτύρονται για το παραμικρό στον χειρότερο Ευρωπαίο διαιτητή, τον Κρέγκ Πόουσον.

Κανένας φίλος του Δικεφάλου δεν πρέπει να κλάψει και να απογοητευτεί. Οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν πως έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που να μην έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα και να κοιτούν στα μάτια ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, όπως τον Άγιαξ.

Πραγματικά δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά πιστεύω πως ο διαιτητής Πόουσον μεγάλωσε φορώντας φανέλα Κρόιφ και έχοντας σε αφίσα τον Λιτμάνεν. Μπορώ να κατανοήσω το γεγονός πως σε αυτά τα παιχνίδια το πιο μεγάλο όνομα από τους δύο αντιπάλους θα πάρει περισσότερα σφυρίγματα.

Ο 40χρονος Βρετανός όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο! Δεν έδωσε απλά τα περισσότερα σφυρίγματα στον Άγιαξ, αλλά όλα!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί για ακόμα μια φορά να έδειξε πως είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει τα φόντα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αλλά και πάλι εμφάνισε συγκεκριμένες αδυναμίες.

Οι στημένες φάσεις φαίνεται πως έως τώρα είναι η αχίλλειος πτέρνα των "ασπρόμαυρων". Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές φάσεις  με αυτόν τον τρόπο, αλλά και γκολ! Είναι κάτι που χρειάζεται άμεσα βελτίωση, αφού κάνει μπαμ πως σε αυτόν τον τομέα ο ΠΑΟΚ θέλει πολλή δουλειά.

Είναι γνωστό, αλλά θέλω να το ξαναπώ. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ο πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικός του ελληνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι του Ολλανδού στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα ήταν απλά... απολαυστικό. Τα δύο τέρματα του είναι φανταστικά,  ενώ η συνολική του παρουσία έκανε τον τεχνικό του Άγιαξ, Τεν Χαγκ, να ωρύεται στους αμυντικούς του για το γεγονός πως συνεχώς τους έκανε... γιο-γιο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και πλέον όλοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι. Χρόνος για δάκρυα, απογοήτευση και εσωστρέφεια δεν υπάρχει. Την άλλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ έχει ξανά ευρωπαϊκό αγώνα και πρέπει να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να νικήσει!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... πήρε κρανίο ο Σαββίδης - Έτσι θα "φτιάξει" τους ΠΑΟΚτσήδες - "Χτυπάει" παικταρά, τρελά λεφτά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags