Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Έβγαλε τα μάτια του - Είναι πισωγύρισμα - Αυτά έφταιξαν - Ούτε με το νταμπλ
| 2019-08-29 22:51:00

Έβγαλε τα μάτια του - Είναι πισωγύρισμα - Αυτά έφταιξαν - Ούτε με το νταμπλ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Έβγαλε τα μάτια του - Είναι πισωγύρισμα - Αυτά έφταιξαν - Ούτε με το νταμπλ

Δυνατή γροθιά στο στομάχι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: Είναι από αυτές τις στιγμές που νιώθεις ένα αόρατο χέρι να σου ρίχνει μια τόσο δυνατή γροθιά στο στομάχι που δεν μπορείς καν να νιώσεις τι γίνεται γύρω σου. Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ο ιδανικός αυτόχειρας και έβαλε τα… χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ θα μπορούσε να περάσει με ευκολία τη Σλόβαν, ωστόσο δυστυχώς ο Δικέφαλος δεν ήταν πλήρως συγκεντρωμένος σε κανένα από τα δύο ματς με τους Σλοβάκους.

Μπορώ να κατανοήσω έως ένα σημείο το… άδειασμα από τον τρόπο που αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, αλλά όχι και έτσι.

Αυτή η ήττα από τη Σλόβαν είναι πραγματικά ένα πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ σε πολλά θέματα! Από την ευρωπαϊκή του θέση και τις μελλοντικές του κληρώσεις, έως και την πίεση που έχει από το Financial Fair Play για το μεταγραφικό και όχι μόνο κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν… προβληματικός κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς παρά το γεγονός πως είχε την κατοχή της μπάλας, δεν είχε πλάτος στο παιχνίδι του, ενώ δεν μπορούσε και να δημιουργήσει φάσεις. Στο δεύτερο μέρος, οι «ασπρόμαυροι» βελτιώθηκαν, στην επίθεση αλλά είχαν θέμα στο αμυντικό τους κομμάτι!

Όλα αυτά είναι πράγματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, αφού έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω πράγματα και καταστάσεις, όλο αυτό που βίωσε οργανισμός του Δικεφάλου δεν ήταν εύκολο. Ο Λουτσέσκου έφυγε λίγο πριν την προετοιμασία, ήρθε νέος προπονητής με άλλη φιλοσοφία και άλλο σύστημα, ήρθαν και νέοι παίκτες σε μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ είχε ως στόχο να… κολυμπήσει στα βαθιά νερά της Ευρώπης.

Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους φυσικά και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι το βράδυ της Πέμπτης.

Πλέον, τα πράγματα είναι απλά, πρέπει το μυαλό να… καθαρίσει, να γίνουν συζητήσεις για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, από μία ομάδα πραγματικά κατώτερη από αυτόν και να κοιτάξουν όλη την επόμενη ημέρα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγει όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητος από αυτή την… κρίση και να κάνει αυτό που πλέον είναι υποχρέωση να κατακτήσει το νταμπλ, που ακόμα και αυτό δεν θα είναι ικανό να σβήσει αυτή τη μαύρη σελίδα του φετινού καλοκαιριού, την οποία ο ΠΑΟΚ θα τη βρει μπροστά του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ με το... αψυχολόγητο που έκαναν οι οπαδοί του στην Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags