Facebook Pixel Αυτός θα κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό!
| 2019-08-31 16:02:00

Αυτός είναι... φονιάς - Τρέχει σαν γαζέλα - "Σφήνα" σε Μιλουτίνοφ - Γυρίζει ο Χαραλαμπόπουλος

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι... φονιάς - Τρέχει σαν γαζέλα - "Σφήνα" σε Μιλουτίνοφ - Γυρίζει ο Χαραλαμπόπουλος

Τι "παίζει" με τον νέο Ολυμπιακό; Ποιος θα κάνει μεγάλη καριέρα;

Ο Ολυμπιακός τοποθετεί τις βάσεις για την επόμενη σεζόν και ήδη κάποια συμπεράσματα έχουν βγει. Όχι για τη δυναμικότητα των Πειραιωτών. Αλλωστε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει ακόμη. Δεν είναι μόνο νωρίς. Είναι και ότι λείπουν αρκετοί παίκτες με τις Εθνικές ομάδες.

Εχουν βγει, λοιπόν, κάποιες πρώτες εκτιμήσεις για τα προσόντα των παικτών που πήγαν φέτος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Συμπεράσματα που έχουν να κάνουν και με τις προπονήσεις, αλλά και με το πρώτο φιλικό, που δόθηκε χθες κόντρα στον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός νίκησε με 85-49 με τον Σπανούλη να βάζει το πρώτο καλάθι της χρονιάς και τον Μπράντον Πολ να είναι ο πρώτος σκόρερ με 15 πόντους.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν, που θα έχει το βάρος της ευθύνης του βασικού πλέι-μέικερ, δείχνει αυτά τα στοιχεία που ήξεραν στον Ολυμπιακό. Ότι είναι πάρα πολύ γρήγορος και πολύ αθλητικός. Διασχίζει το γήπεδο σαν γαζέλα και του αρέσει να κάνει το coast to coast. Του αρέσει να τρέχει το γήπεδο και να τελειώνει τις φάσεις με λέι-απ ή κάρφωμα.

Και ο Ιθαν Χαπ έχει αφήσει μέχρι στιγμής πολύ καλές εντυπώσεις. Ο λευκός σέντερ είναι ρούκι, αφού αγωνίζεται για πρώτη φορά σε επαγγελματική ομάδα. Δείχνει, όμως, πολύ καλά στοιχεία, είναι έξυπνος και ικανός επιθετικός. Αλλωστε οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν τρελές απαιτήσεις από τον νεαρό σέντερ, καθώς τον προορίζουν για τρίτο, πίσω από τον Μιλουτίνοφ και τον Ρούμπιτ.

Εντυπωσιακός χθες ήταν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος, όμως, θα παίξει ως δανεικός την επόμενη σεζόν στον Ιωνικό Νικαίας. Αν όλα πάνε καλά στην ομάδα της Νίκαιας, το 2020-2021 θα επιστρέψει στο ΣΕΦ για να κάνει τη μεγάλη καριέρα που όλοι ακόμη περιμένουν και ελπίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα - Ανατροπή στον Ολυμπιακό με... κλεισμένη μεταγραφή - Θα "ανάψει" ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags