Facebook Pixel Τσαλγατίδης για τους δύο που θα κάνουν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ!
| 2019-09-08 12:30:00

Δύο θα κάνουν τη διαφορά - Είναι... κόλλα στα αποδυτήρια - Γι' αυτό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δύο θα κάνουν τη διαφορά - Είναι... κόλλα στα αποδυτήρια - Γι' αυτό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Παίζει... παιχνίδι. Δεν αναφέρομαι στον Βέρνμπλουμ. Μόνο 100%.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι αναγκασμένος να παίξει το... παιχνίδι της υπομονής! Ο Δικέφαλος είναι μια νέα ομάδα, όχι τόσο σε πρόσωπα, αλλά σε φιλοσοφία, τακτική και ιδέες.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό, οι "ασπρόμαυροι" χρειάζονται χρόνο, ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συγχρονιστούν τα... χνώτα των παικτών με τον Αμπέλ Φερέιρα και να γίνουν ένα δεμένο σύνολο, τόσο εντός γηπέδου, όσο και εκτός.

Στην αγωνιστική άνοδο του Δικεφάλου κατά τη γνώμη μου θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι επιστροφές των Μαουρίσιο (Οκτώβριο) και Βιεϊρίνια (Νοέμβριο), που είναι δύο παίκτες με τεράστια ποιότητα για το ελληνικό πρωτάθλημα και κάνουν τη διαφορά, όποτε αγωνίζονται.

Βέβαια, ο Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής. Είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι κάτι που έχει λείψει από τον Δικέφαλο. Ο Αντρέ είναι η... κόλλα που ενώνει τους πάντες στο αγωνιστικό τμήμα των "ασπρόμαυρων".

Σκοπίμως δεν αναφέρθηκα στον Πόντους Βέρνμπλουμ, διότι ναι μεν πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, που όταν επιστρέψει σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά δυστυχώς δεν τον έχουμε δει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και στα αποδυτήρια του Δικεφάλου δεν μπόρεσε να έχει ηγετικό ρόλο, λόγω του τραυματισμού του, αλλά και του γεγονότος πως ήρθε αργά την περσινή σεζόν.

Είμαι σίγουρος πως αυτός ο ΠΑΟΚ μόλις βρει τη χημεία του, θα παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος της Super League (ο Δικέφαλος έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στον αγωνιστικό χώρο, μην το ξεχνάμε αυτό).

Μέχρι όμως να βρεθεί η χημεία μέσα στο γήπεδο, είναι υποχρέωση όλων να κοιτούν κάθε αγώνα ξεχωριστά και να... δίνουν το 100% μέσα στο γήπεδο. Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στο πρωτάθλημα ως ένας...  απλός διεκδικητής αυτού, αλλά ως ο περσινός νταμπλούχος, οπότε υπάρχει επιπλέον κίνητρο σε όλους τους αντιπάλους του για να τον κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι φέτος οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να καταβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από πέρυσι.

Και κάτι άσχετο με τα του ΠΑΟΚ... Το γεγονός πως οι Μαρινάκης και Μητσοτάκης μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, γευμάτισαν στο ίδιο εστιατόριο και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Βελλίδειο για την ομιλία του πρωθυπουργού, φαντάζομαι είναι τυχαίο και δεν έχει καμία σύνδεση με τη σχέση τους ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεπορτάζ-βόμβα: Πήγε να πουλήσει top παίκτη στο παρά ένα ο Σαββίδης - Θα... έπεφτε η Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags