Facebook Pixel Ας είχαμε μυαλό λέω εγώ... - Μας τρόλαραν οι Τσέχοι - Αλητεία με Γιάννη - Κρίμα για Καλάθη
| 2019-09-09 13:33:00

Ας είχαμε μυαλό λέω εγώ... - Μας τρόλαραν οι Τσέχοι - Αλητεία με Γιάννη - Κρίμα για Καλάθη

Sportdog Team
Ας είχαμε μυαλό λέω εγώ... - Μας τρόλαραν οι Τσέχοι - Αλητεία με Γιάννη - Κρίμα για Καλάθη

Σαν το σαπούνι στο μπάνιο. Είμαστε Έλληνες. Μοίραζε σακούλες...

Ας είχαμε μυαλό, λέω εγώ, να κερδίζαμε το ματς με τη Βραζιλία. Εκείνο ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι σε όλη τη διοργάνωση για την Eθνική μας και το αφήσαμε να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας σαν το σαπούνι στο μπάνιο.

Θα μου πεις ήταν το δεύτερο στη σειρά για τους Βραζιλιάνους κι ακόμη είχαν δυνάμεις να κοντράρουν. Θα σου απαντήσω ότι δεν έφταιγε το δικό τους το σφρίγος έφταιγε που εμείς ήμασταν κολλημένοι σε μία και μοναδική στρατηγική. Ακόμη κι ο Αλαβάνος ρε φίλε έχει plan B, μόνο η Ελλάδα δεν είχε!

Οπότε φτάσαμε στο νήμα με σούπερ άγχος, μπας και καταφέρουμε να κερδίσουμε τους Τσέχους με δώδεκα και παραπάνω πόντους. Κι επειδή Έλληνες είμαστε, όταν το άγχος μας κυριεύει τα πόδια κόβονται. Πράγμα το οποίο μεταφράζεται σε απόλυτη συγκέντρωση στην πρώτη περίοδο και κουκουρουκουκού παλόμα στη δεύτερη. 

Με τους Τσέχους να μας τρολάρουν στα ριμπάουντ και στα τρίποντα, λες και ήταν καμιά Σοβιετική Ένωση του παλιού καιρού. Και ύστερα ήρθαν οι χαμένες βολές και η αλητεία των διαιτητών κόντρα στον Γιάννη. Να μην είμαστε υστερικοί παιδιά αλλά να μην κρυβόμαστε κιόλας: Έξω τον πετάξανε οι ρέφερι τον Αντετοκούνμπο, λες και είχανε προσωπικά με την πάρτη του. Λες και τους είχε λαχανέψει κάνα πορτοφόλι, λες και τους είχε τσουρνέψει κάνα κινητό. Να πας Αμερική ρε, τα κόλπα σου δεν περνάνε εδώ!

Και κάπως έτσι πήγε χαμένη και η εμφάνιση Χάρυ Πότερ του Καλάθη, που πρόσφερε σακούλα για τον εμετό στην Τσεχία, αλλά δεν έφτανε από μόνος του για να την πάρει τη διαφορά. Κρίμα, γιατί άλλο Παγκόσμιο δεν θα προλάβει ο Νικ. Κρίμα και για την ομάδα μας που άξιζε να μπει στην οκτάδα, αλλά δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες...

Υ.Γ.: Σήμερα που ξεχάσαμε τις ψηλές πεντάδες, σαν να ρόλαρε λίγο καλύτερα η ομάδα, ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στην Εθνική με τις δηλώσεις Σλούκα - Ατάκες-φωτιά, ποιον "κάρφωσε" - Ξέσπασμα για Γιάννη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags