Facebook Pixel Εθνικής Ελλάδας: Όνομα-βόμβα για αντι-Σκουρτόπουλος - Αποφασίζει ο Γιάννης!
| 2019-09-09 14:41:00

"Έγκλημα" στον πάγκο, εκεί χάθηκαν όλα - Όνομα-βόμβα για αντι-Σκουρτόπουλος - Αποφασίζει ο Γιάννης!

του Pick n' Scroll
"Έγκλημα" στον πάγκο, εκεί χάθηκαν όλα - Όνομα-βόμβα για αντι-Σκουρτόπουλος - Αποφασίζει ο Γιάννης!

Τι τρελό συνέβη στο 65-53; Θα συνεχίσουν Μπουρούσης και Πρίντεζης;

Η Εθνική Ελλάδας τα έδωσε όλα με την Τσεχία. Έπαιξε περίπου όπως θέλουμε να παίζει. Είχε πλάνο, είχε τρομερό πάθος, είχε τον Καλάθη σε μαγική βραδιά, αλλά όλα αυτά δεν έφταναν, ώστε να έρθει το +12.

Όταν περάσαμε μπροστά στην τέταρτη περίοδο με 65-53 και δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ήρθε μία αδιανόητη κίνηση από τον πάγκο και έφερε τούμπα τα φύλλα. Κάποιος από τον πάγκο της "γαλανόλευκης" κάτι είπε, δεχθήκαμε τεχνική ποινή και από 'κει και πέρα μας πήρε η κατηφόρα. Αρχισε να παίρνει μπροστά και ο NBAer, Σατοράνσκι, που μέχρι τότε τον είχαμε περιορίσει και ουσιαστικά οι ελπίδες μας τελείωσαν.

Το τελικό 84-77 έφερε τον αποκλεισμό και το γεγονός ότι παραμένουμε για δέκα χρόνια χωρίς παρουσία στο βάθρο. Η προσπάθειά μας στην Κίνα κρίνεται αποτυχημένη, αφού είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην οκτάδα, έχοντας απέναντι μας βατούς αντιπάλους. Η ήττα, όμως, από τη Βραζιλία ήταν εκείνη που μας κόστισε περισσότερο παρά το σημερινό ματς με την Τσεχία.

Παράλληλα, χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα θα το προσπαθήσουμε μέσω του προολυμπιακού τουρνουά. Εκεί δεν θα είναι στον πάγκο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο έμπειρος Ελληνας προπονητής προσπάθησε φιλότιμα, αλλά η Εθνική Ελλάδας χρειάζεται ένα πιο μεγάλο μέγεθος, όπως ο Σφαιρόπουλος, ο Ιτούδης και ο Μπαρτζώκας.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσουν στην ομάδα και ο Πρίντεζης με τον Μπουρούση, ενώ ερωτηματικό για το προολυμπιακό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με πολλούς να λένε ότι αυτός πρέπει να είναι που θα αποφασίσει για τον επόμενο προπονητή. Να πάρουμε, δηλαδή, κάποιον, που να τον αξιοποιεί καλύτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια διαιτησία και ποια Βραζιλία; Γι' αυτό αποκλείστηκε η Ελλάδα - Θα πάθεις ΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags