Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ευτυχώς έβαλε τα δεύτερα ο Ιτούδης - Αυτοί δεν μπορούν - Ομάδα... Eurocup - Σκάνε μεταγραφές;
| 2019-09-25 21:21:00

Ευτυχώς έβαλε τα δεύτερα ο Ιτούδης - Αυτοί δεν μπορούν - Ομάδα... Eurocup - Σκάνε μεταγραφές;

του Pick n' Scroll
Ευτυχώς έβαλε τα δεύτερα ο Ιτούδης - Αυτοί δεν μπορούν - Ομάδα... Eurocup - Σκάνε μεταγραφές;

Θα πήγαινε στους 40 η διαφορά. Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι!

Ο Ολυμπιακός έδειξε το χειρότερό του πρόσωπο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και βύθισε στην απογοήτευση τον κόσμο του που είδε το παιχνίδι στην τηλεόραση.

Το τελικό 91-66 είναι κολακευτικό μάλιστα για τους Πειραιώτες, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβαλε τα... δεύτερα στην τελική ευθεία του παιχνιδιού και έτσι έπεσε η διαφορά. Κάλλιστα αυτή θα μπορούσε να έχει φτάσει τους 40 πόντους, αν δεν... έκοβε στο τέλος η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ολυμπιακού ήταν και πάλι η θέση του πλέι-μέικερ και του σέντερ. Ο Μπόλντγουϊν στην επιστροφή του στα παρκέ δεν μπόρεσε να δείξει κάτι ενθαρρυντικό, ο Τσέρι ήταν για μία ακόμη φορά κάτω του μετρίου. Μόνο ο Κόνιαρης εμφάνισε σφυγμό, χωρίς, όμως, να εντυπωσιάσει και αυτός.

Στο "5" όσο είναι ο Μιλουτίνοφ στο παρκέ, όλα είναι καλά για τον Ολυμπιακό. Όταν, όμως, είναι στον πάγκο, υπάρχει πρόβλημα. Ο Ρούμπιτ δεν είναι κλασικός ψηλός, ο Χαπ θέλει ακόμη πολλά ψωμιά για να φτάσει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Ο κόσμος της ομάδας πλέον φωνάζει ακόμη περισσότερο για αλλαγές, μιλώντας μάλιστα για το σύνολο που έχει φτιάξει ο Μπλατ για ομάδα Eurocup.

Οι Αγγελόπουλοι σίγουρα δεν θα είναι ευχαριστημένοι και αυτοί με την εικόνα που είδαν και μένει να φανεί αν θα προχωρήσουν τόσο γρήγορα σε αλλαγές ή θα περιμένουν τα πρώτα ματς της Ευρωλίγκας.

Ο Νόρις Κόουλ και ο Τόνι Ντάγκλας περιμένουν στο τηλέφωνό τους, ενώ μάλλον οι Πειραιώτες θα αρχίσουν να ψάχνουν και τις λίστες του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα στη φόρα για ονοματάρα: Του έριξε "άκυρο" ο Ολυμπιακός και μετά... παρακάλαγε να πάει στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags