Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Δεν πέρασαν το κέντρο - Φοβήθηκε η Ελλάδα - Φάνηκε απ' τη Σελήνη
| 2019-09-30 11:27:00

Δεν πέρασαν το κέντρο - Φοβήθηκε όλη η Ελλάδα - Βοήθησε ο Σιδηρόπουλος - Φάνηκε από τη Σελήνη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δεν πέρασαν το κέντρο - Φοβήθηκε όλη η Ελλάδα - Βοήθησε ο Σιδηρόπουλος - Φάνηκε από τη Σελήνη

Σφύριζε περίεργα στο ΠΑΟΚ-Άρης. Στην Εθνική Λημνιός, Γιαννούλης.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε βαθμούς στο ΟΑΚΑ, αφού πραγματικά θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να προηγείται με 3 γκολ διαφορά και να δημιουργήσει... επιπλέον ψυχολογικά προβλήματα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου ήταν...χάρμα οφθαλμών και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους όχι απλά να τον απειλήσουν, αλλά να περάσουν το κέντρο.

Όπως είπε και ένας φίλος το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι πραγματικά πολύ απλό. Μόλις ο Αμπέλ Φερέιρα άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 4-2-3-1 οι "ασπρόμαυροι" έπαιξαν... μπαλάρα και έκαναν τους πάντες στην Ελλάδα να φοβηθούν.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει μόνη της την ισοπαλία. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που δεν κάλεσε ποτέ τον διαιτητή Κλόσνερ να δει στο VAR το πεντακάθαρο φάουλ που έγινε στον Ντάγκλας από τον Κρστισιτς και στη συνέχεια ήρθε το γκολ της ΑΕΚ.

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος σφύριζε περίεργα και στο ματς με τον Άρη στην Τούμπα, που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί ο Λέο Μάτος αποβλήθηκε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, το πρώτο γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ, που είδε μόνο ο Ελβετός διαιτητής, οποίος όμως χρειάστηκε το VAR για να δει το χέρι του Μπακάκη, άσχετα βέβαια αν αυτό φάνηκε από τη Σελήνη.

Αν υπάρχουν δύο παίκτες που πρέπει να τους γίνει ειδική μνεία είναι οι Λημνιός και Γιαννούλης. Αυτοί οι δύο έχουν πραγματικά πολύ μέλλον και κατά την άποψή μου έχουν μια θέση στην Εθνική Ελλάδος. Και μπορεί να είπε ο Φερέιρα μόνο για τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ, αλλά εγώ πιστεύω πως δεν θα είναι ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που τα επόμενα χρόνια θα παίζει σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό: Φορούσε φανέλα της ΑΕΚ και... έλιωσε με παίκτη του ΠΑΟΚ - Βίντεο στα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags