Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί οι δύο "καθάρισαν" - Θυμίζει... Ουόλτερ Μπέρι - Μία από τα ίδια ο Καλάθης - Πάει για 4 στα 4
Μπάσκετ
| 2019-10-03 23:15:00

Αυτοί οι δύο "καθάρισαν" - Θυμίζει... Ουόλτερ Μπέρι - Μία από τα ίδια ο Καλάθης - Πάει για 4 στα 4

του Pick n' Scroll
Αυτοί οι δύο "καθάρισαν" - Θυμίζει... Ουόλτερ Μπέρι - Μία από τα ίδια ο Καλάθης - Πάει για 4 στα 4

Δεν λέει την αλήθεια η διαφορά. Ποιο είναι το καλό.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ερυθρό Αστέρα και μπήκε με το δεξί στην Ευρωλίγκα. Το 87-82 αφήνει χαρούμενους τους "πράσινους", γιατί σε γενικές γραμμές δεν έπαιξαν καλά, πέτυχαν, όμως, τον στόχο τους, που ήταν οι δύο βαθμοί. Ειδικά στο ξεκίνημα, όπου όλες σχεδόν οι ομάδες είναι ανέτοιμες, το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" μετράει όσο ποτέ.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν ήταν καθόλου καλή, με αποτέλεσμα ο Ερυθρός Αστέρας να είναι κάτι παραπάνω από απειλητικός.

Στην επανάληψη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Πεδουλάκης στηρίχτηκε στην περυσινή δυάδα Τόμας και Καλάθη και ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά ασφαλείας. Το τελικό σκορ δείχνει ότι νίκησε δύσκολα, αλλά δεν είναι η πραγματικότητα αυτή.

Ο Τόμας συνεχίζει την πολύ καλή περυσινή του παρουσία και στους παλιότερους θυμίζει τον Ουόλτερ Μπέρι, με την ευκολία που βάζει την μπάλα στο καλάθι (είχε 18 πόντους) Τόμας και Μπέρι άλλωστε έχουν και το κοινό στοιχείο του αριστερού χεριού. Ο Καλάθης από την άλλη έκανε αυτά που κάνει συνεχώς. Τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 7 ασίστ, συντελώντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Ενα ακόμη καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι στο ξεκίνημα έχει βατό πρόγραμμα. Την άλλη εβδομάδα παίζει στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται την Αρμάνι και μετά πάει στη Ρωσία για το παιχνίδι με την Ζενίτ. Με λίγη προσοχή και καλύτερη απόδοση σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, κάλλιστα μπορεί να κάνει το 4 στα 4. Άλλωστε χρειάζονται πάνω από 19 νίκες, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία στην οκτάδα της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags