Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νίκες και μπαλάρα - Έχει άστρο, είναι η χρονιά του - Αγαλματάκια ακούνητα στο Άρης-Ολυμπιακός
| 2019-10-07 21:30:00

Νίκες και μπαλάρα - Έχει άστρο, είναι η χρονιά του - Αγαλματάκια ακούνητα στο Άρης-Ολυμπιακός

του Μάνου Τσαλγατίδη
Νίκες και μπαλάρα - Έχει άστρο, είναι η χρονιά του - Αγαλματάκια ακούνητα στο Άρης-Ολυμπιακός

Θα ξεχάσουμε την ήττα. Θυμίζει Πρίγιοβιτς. Κλέφτες και αστυνόμοι!

Ακόμα μία νίκη για τον αήττητο ΠΑΟΚ, που αν συνεχίσει έτσι θα μας λένε τη λέξη ήττα και θα ανοίγουμε λεξικά για να δούμε τι σημαίνει. Eγώ πάντως ήδη έχω αρχίσει να ξεχνάω το νόημα της.

Ο Δικέφαλος είχε μια αποστολή το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη, να νικήσει σε μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται και ήταν εκεί που τελευταία φορά, πριν αρχίσει να τρέχει το εντυπωσιακό του σερί δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο απόλυτα συνειδητοποιημένος και κατάφερε να πετύχει μια επαγγελματική νίκη, κόντρα σε έναν αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, που ξεκάθαρα αδικείται από τη θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα έως τώρα.

Ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά ρολάρει και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, οι "ασπρόμαυροι" θα δείξουν το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόσωπο και θα παίρνουν βαθμούς παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, που θέλω να σταθώ περισσότερο είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι.

Το σκάρι του και το σουλούπι του δεν σε προϊδεάζουν γ'α αυτό που πραγματικά είναι. Ο Σφιντέρσκι είναι ένας... killer για τους αντίπαλους τερματοφύλακες και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά του. Tην περσινή σεζόν σε 15 εμφανίσεις έστειλε τη μπάλα 6 φορές στα δίχτυα, ενώ φέτος ισοφάρισε ήδη αυτό το νούμερο με τη διαφορά πως κατάφερε να σκοράρει 6 τέρματα σε 7 εμφανίσεις!

Ο Σφιντέρσκι μάλιστα, έχει καταφέρει να αποκτήσει το στατιστικό... Πρίγιοβιτς, αφού σκοράρει ανά 2 προσπάθειες προς το τέρμα. Ο Πολωνος φορ είναι ένα παιδί που έχει άστρο και δουλεύει πολύ και πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει δύο εξαιρετικούς επιθετικούς, που ο καθένας διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά και δίνουν την ευκαιρία στον Φερέιρα να τους χρησιμοποιεί ανάλογα με το πλάνο και την τακτική του.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω και ένα σχόλιο για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" παίκτες, φαίνεται πως όταν ήταν μικροί είχαν για αγαπημένο παιχνίδι τους το... αγαλματάκια ακούνητα, εμένα πάλι ήταν το... κλέφτες και αστυνόμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στην Τούμπα - Αυτό τον παικταρά πουλάει το καλοκαίρι - Κάνει "όργια" - Έρχονται εκατομμύρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags