Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όχι απ’ αυτή την ομάδα - Μόνο Τόμας και Φριντετ - "Βράζει" ο κόσμος -"Έγκλημα" Πεδουλάκη
| 2019-10-11 00:08:00

Όχι απ’ αυτή την ομάδα - Μόνο Τόμας και Φριντέτ - "Βράζει" ο κόσμος -"Έγκλημα" Πεδουλάκη

του Pick n' Scroll
Όχι απ’ αυτή την ομάδα - Μόνο Τόμας και Φριντέτ - "Βράζει" ο κόσμος -"Έγκλημα" Πεδουλάκη

Άρχισε νωρίς η γκρίνια. Χοντρό λάθος. Τι έγινε στο τέλος.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά πριν από λίγο στην Λυών κόντρα στην Βιλερμπάν και τελικά κάηκε. Εχασε δικό του παιχνίδι, κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο, ειδικά στην τελική ευθεία του σαραντάλεπτου. Κόντρα σε μία από τις χειρότερες ποιοτικά ομάδες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχασαν την ευκαιρία για μία νίκη από αυτές, που είναι στο πρόγραμμα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκου φωνάζει και κάπου είναι δικαιολογημένος, αφού η ομάδα του για μεγάλο διάστημα δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής. Στηρίχτηκε πιο πολύ στο ταλέντο και την προσωπικότητα του Φριντέτ και του Τόμας. Οι δύο τους έβαλαν μεγάλα καλάθια και προς το τέλος του ματς, αλλά δεν έφτασαν για να έρθει η νίκη.

Το χαμηλό σχήμα, που επέλεξε στο τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης, δεν δικαιώθηκε με την ομάδα του να τρώει εύκολα καλάθια. Αμαρκάριστα τρίποντα από τον Καουντί και την παρέα του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει για την τσάμπα ήττα και τα έχει βάλει με τον προπονητή της ομάδας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα για το χαμηλό σχήμα, που έβαλε στο τέλος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι καινούρια ομάδα και θέλει τον χρόνο της. Παράλληλα, όμως, έχασε και ένα παιχνίδι, που ήταν δικό του, ένα παιχνίδι, που το είχε στα χέρια του και το έχασε από μία πολύ χειρότερη ποιοτικά ομάδα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον ΠΑΟ! Απίστευτη ατάκα Νταμπίζα στους παίκτες - "Είστε κωλοπαιδα" - Τι συνέβη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags