Facebook Pixel Η χαρά του over o ΠΑΟΚ - Όλα από... στημένα - Κάντε τις προσευχές σας - Απορία για Πασχαλάκη
| 2019-10-13 20:35:00

Η χαρά του over o ΠΑΟΚ - Όλα από... στημένα - Κάντε τις προσευχές σας - Απορία για Πασχαλάκη

του Μάνου Τσαλγατίδη
Η χαρά του over o ΠΑΟΚ - Όλα από... στημένα - Κάντε τις προσευχές σας - Απορία για Πασχαλάκη

Τρέμει το φυλλοκάρδι μας. Περίεργη απόφαση Φαν'τ Σιπ. 

Νομίζω πως μετά από 10 αγώνες (6 για το πρωτάθλημα και 4 για την Ευρώπη) μπορούμε σιγά σιγά να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τον ΠΑΟΚ που έχουμε δει έως τώρα.

Άλλωστε με τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες δεν υπάρχουν πολλά θέματα για να ασχοληθούμε. Ή μήπως υπάρχουν; Θα το καταλάβετε αυτό διαβάζοντας αυτό το blog...

Ας πιάσουμε του ποδοσφαίρου πρώτα και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

Ο ΠΑΟΚ έως τώρα είναι η... χαρά του over (δεν παίζω στοίχημα αλλά κάποιους όρους τους ξέρω). Ο Δικέφαλος έχει ξεκάθαρα αμυντικό πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει ακόμα αγώνας που να μην έχει δεχθεί κάποιο τέρμα.

Η αχίλλειος πτέρνα του παραμένουν τα στημένα του εκάστοτε αντιπάλου, αφού τα παιχνίδια που οι "ασπρόμαυροι" δεν δέχθηκαν γκολ από στατική φάση είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παρότι δεν υπάρχει πρόγραμμα που να μη δουλεύει το προπονητικό τιμ μαζί με τους παίκτες πάνω σε αυτή την αδυναμία, δεν υπάρχει ιδιαίτερη βελτίωση. Ελπίζω πως με τη νέα στρατηγική που θα ακολουθήσει ο Φερέιρα στα αμυντικά στημένα, θα σταματήσει να τρέμει το... φυλλοκάρδι μας όποτε υπάρχει στατική φάση για αντίπαλο.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μία πιο επιθετική ομάδα, που δημιουργεί πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ και καταφέρνει να βρίσκει στον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του, ωστόσο υπάρχουν αγώνες που κατά διαστήματα έδειξε πως θα είναι όταν φτάσει στο... μάξιμουμ.

Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα ημίχρονα με Ατρόμητο και ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα... τρομακτικά για τους αντιπάλους των "ασπρόμαυρων", που έχουν ξεκινήσει τις προσευχές για να αργήσει η μέρα που ο ΠΑΟΚ θα έχει ρυθμό και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Στα της Εθνικής Ελλάδος... Πολύς λόγος γίνεται για την απόφαση του Τζον Φαν'τ Σχιπ να ξεκινήσει κόντρα στην Ιταλία τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ναι ήταν μία απόφαση περίεργη αν σκεφτεί κανείς πως δεν βρισκόταν από την αρχή στις κλήσεις Επίσης, όντως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν είναι διένυε και την καλύτερη περίoδό του.

Ωστόσο, έχω μια απορία και όποιος μπορεί να μου τη λύσει είμαι ανοιχτός σε κουβέντα.

Αλήθεια εδώ και δύο σεζόν που ο πορτιέρο του Δικεφάλου έβγαζε ακόμα και αυτά που πήγαιναν γιατί δεν βγήκε κανείς από αυτούς που σήμερα κριτικάρουν να ερωτηθεί δημόσια γιατί δεν καλείται ή δεν πάιζει ο κορυφαίος Έλληνας πορτιέρο της Super League;

Έχω εγώ απάντηση αν δεν έχετε εσείς. Γιατί φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οπότε δεν θα τον στηρίξει κανείς πλην όσον ασχολούνται με την ομάδα των "ασπρόμαυρων", ενώ τώρα είναι απλά ένας εύκολος στόχος.

Για κλείσιμο έχω και άλλες απορίες...

Αλήθεια κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με την υπόθεση Τζήλου θα ασχοληθείτε καθόλου, ή θα καλείτε απλά δημοσιογράφους σε απολογία; Με αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και επιτίθονται σε αρχιδιαιτητές θα ασχοληθείτε;

Με την κυρία Χριστίνα Αμερικάνου, που είναι υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πέταξε λάσπη δημόσια στον Ιβάν Σαββίδη θα ασχοληθείτε ή συμφωνείτε με όσα έγραψε στα social media;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερή είδηση στον ΠΑΟΚ - Να τι θα γίνει με Ολυμπιακό - Είναι... τρελός - Θα "μείνουν" στο λιμάνι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags