Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το είπαμε, δεν έχει αντίπαλο - Έκλεισαν τα μάτια στο Καραϊσκάκη - Θα τους πιάσει ξανά τρόμος
| 2019-10-20 22:34:00

Το είπαμε, δεν έχει αντίπαλο - Έκλεισαν τα μάτια στο Καραϊσκάκη - Θα τους πιάσει ξανά τρόμος

του Μάνου Τσαλγατίδη
Το είπαμε, δεν έχει αντίπαλο - Έκλεισαν τα μάτια στο Καραϊσκάκη - Θα τους πιάσει ξανά τρόμος

Γιατί να πανηγυρίσουμε; "Φωτιά" μετά την ΑΕΚ. Μεγάλο κεφάλαιο. 

Εντάξει όλα καλά... Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Λαμία σκοράροντας 3 γκολ μέσα σε 11 λεπτά. Οκ γιατί να πανηγυρίσουμε δηλαδή; Ο νταμπλούχος Ελλάδος βρίσκει τη φόρμα του και επιστρέφει στην «ασπρόμαυρη» κανονικότητα του. Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για ποδοσφαιρική κανονικότητα, γιατί στον Πειραιά μάλλον αυτή η λέξη σημαίνει κάτι άλλο, κάτι πιο... αφαιρετικό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και καταιγιστικός όσο είχε το πόδι στο γκάζι, μετά απλά έκανε συντήρηση δυνάμεων και έπαιζε με τη Λαμία σαν τη... γάτα με το ποντίκι. Το έχω ξαναγράψει πως μόλις ο Δικέφαλος βρει τον ρυθμό του και τη φόρμα του δεν θα έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και κάτι μου λέει πως αυτή η στιγμή έφτασε. 

Κανείς δεν μπορεί να μην παρατηρήσει πως από τον αγώνα με την ΑΕΚ και έπειτα ο Δικέφαλος έχει ανοδική πορεία στην απόδοση του και όπως όλα δείχνουν φορμαρίζεται στο κατάλληλο διάστημα.

Αν υπάρχει κάτι που σημάδεψε την αγωνιστική είναι τα όσα έγιναν και πάλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, εκεί που ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦΗ, με τους Κουμπαράκη (διαιτητής VAR) και Παπαδόπουλο (διαιτητής αγώνα) να κλείνουν τα μάτια σε ολοφάνερο πέναλτι.

Όπως ανέφερα και πιο πριν η λέξη κανονικότητα στον Πειραιά σημαίνει κάτι άλλο πιο... αφαιρετικό. Αφαιρεί πέναλτι από αντιπάλους (2 έως τώρα), αφαιρεί δεύτερες κίτρινες από τον Ελαμπντελαουί και δεν επιτρέπει στον Ελ Αραμπί να αποβληθεί στο ματς με τη Λαμία.

Όλα αυτά συμβαίνουν στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού την ώρα που οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κατά της χρησιμοποίησης του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δηλαδή αν ήταν υπέρ τι άλλο μπορεί να γινόταν;

Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως πηγαίνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι αυτό στο Καραϊσκάκη, καθώς εκεί θα κριθούν πολλά. Βέβαια, μέχρι τότε το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα θα έχει φτάσει στο 100% και θα προκαλεί για ακόμα μια σεζόν... τρόμο στον Ολυμπιακό.

Τέλος... πόσο όμορφο και μαγικό είναι το γεγονός πως η Τούμπα σείστηκε με την ιαχή Βιεϊρίνια κάνοντας, τον Πορτογάλο να δακρύσει και πάλι με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Αντρέ είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα, στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα απίθανη κλήση Φαν’τ Σιπ στην Εθνική - Δεν θα το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ - Πού τον "ξέθαψε";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags