Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Αγωνίστηκε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και πήρε ένα... σβηστό διπλό!
| 2019-10-27 08:55:00

Είχε τουπέ ο ΠΑΟΚ - Τι με ανατριχιάζει - Έτσι "έφτιαξε" Λημνιό - Σε λίγο καιρό θα...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Είχε τουπέ ο ΠΑΟΚ - Τι με ανατριχιάζει - Έτσι "έφτιαξε" Λημνιό - Σε λίγο καιρό θα...

Σβηστό διπλό. Βγαίνει η δουλειά χρόνων. Στόχος το νταμπλ.
 

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Λημνιός: Την ημέρα που γιόρταζε η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ελλάδας, η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε μακριά από αυτή και πήρε ένα... σβηστό διπλό!

Το σύνολο του Φερέιρα μπήκε μέσα στο γήπεδο με... τουπέ πιστεύοντας ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Ωστόσο, η ομάδα της Μαγνησίας ήταν αξιόμαχη, αλλά βέβαια δεν κατάφερε να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα μιας και οι Κρέσπο και Ζίβκοβιτς καταλάβαιναν εγκαίρως τις μπαλιές που προσπάθησαν να βγάλουν στην πλάτη της άμυνας οι γηπεδούχοι.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε έξυπνα στον αγώνα με τον Βόλο, έκανε συντήρηση δυνάμεων και πήρε ακόμα ένα τρίποντο φτάνοντας συνολικά τα 43 ματς χωρίς ήττα με τα 21 από αυτά να είναι αγώνες εκτός έδρας.

Αναμφίβολα αυτά τα σερί του Δικεφάλου είναι εντυπωσιακά και λένε πολλά για τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια αλλά και φέτος στον ΠΑΟΚ.
Όσες φόρες και αν το δω πάντα θα με κάνει να ανατριχιάζω το γεγονός πως παιδάκια με φανέλες των γηπεδούχων ομάδων τρέχουν πάνω στους παίκτες του ΠΑΟΚ για μια φωτογραφία, για μια αγκαλιά. Είναι κάτι μοναδικό αυτό που έχει πετύχει ο Δικέφαλος παρά τον πόλεμο που δέχεται. Άλλωστε, πώς μπορεί κανείς να κρυφτεί απ' τα παιδιά;

Ένα μεγάλο θέμα συζήτησης είναι ο Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός εξτρέμ των "ασπρόμαυρων" φέτος έχει κάνει πραγματικά άλματα προόδου. Είναι ξεκάθαρο πως το νέο πλάνο και η τακτική που έχει εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέιρα του ταιριάζουν γάντι με τον διεθνή winger να είναι σε κάθε ματς απολαυστικός. Βέβαια, είμαι πεπεισμένος πως και ο ίδιος δεν περίμενε ποτέ ότι θα σκοράρει σε δύο σερί αγώνες με κεφαλιά. Καλός-χρυσός ο Λημνιός αλλά δεν τον λες και... κεφαλοσφαιριστή.

Ο Στοχ ανεβαίνει σιγά-σιγά και ο Βιεϊρίνια επανεντάσσεται με προσοχή όπως και πρέπει και σύντομα το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες. Άλλωστε και φέτος ο στόχος είναι ένας... το νταμπλ και για ακόμα μια σεζόν είναι απόλυτα ρεαλιστικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-φωτιά για τον ΠΑΟΚ! Αποφάσισε ο Σαββίδης και... έρχονται βόμβες στον ΠΑΟΚ - Θα γίνει χαμός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags