Facebook Pixel Επικό σχόλιο για την μπασκετάρα του Παναθηναϊκού με Εφές!
Μπάσκετ
| 2019-10-31 23:19:00

Έπαιξε μπασκετάρα - Απίστευτος Ράις - "Μίλησε" ο Παπαπέτρου - Ανατροπή με Πεδουλάκη!

του Pick n' Scroll
Έπαιξε μπασκετάρα - Απίστευτος Ράις - "Μίλησε" ο Παπαπέτρου - Ανατροπή με Πεδουλάκη!

Σημαντικό το +16. Πολύτιμος Παπαγιάννης. Δύο νίκες για... οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα αυτό το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Εφές έπαιξε μπασκετάρα και στο τέλος ήταν ικανοποιημένος, όχι μόνο για τους δύο βαθμούς, αλλά και διότι πήρε διαφορά 16 πόντων, που δεν αποκλείεται στο τέλος να παίξει ρόλο.

Οι "πράσινοι" τα κατάφεραν εύκολα εν τέλει, γιατί λειτούργησε για πρώτη φορά τόσο καλά το δίδυμο Καλάθη και Ράις. Ο πρώτος τα έκανε και πάλι όλα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ, όταν ξεκίνησε να παίρνει μπροστά και ο Ράις. Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που πήγε στο ΟΑΚΑ, σημειώνοντας 18 πόντους και δίνοντας 3 ασίστ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, πάντως, ευτύχησε να πάρει σπουδαία πράγματα και από παίκτες που δεν είναι της πρώτης γραμμής, όπως είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Όταν η Εφές πέρασε μπροστά με 54-51, ο Παπαπέτρου "μίλησε" με μεγάλα καλάθια, ξελασπώνοντας την ομάδα του. Ο Παπαγιάννης από την άλλη έκανε ένα καταπληκτικό δεκαπεντάλεπτο, όντας πρώτη φορά τόσο συγκεντρωμένος. Κυριάρχησε στα ριμπάουντ, ενώ σημείωσε 10 υπερπολύτιμους πόντους.

Οι νταμπλούχοι χαμογελάνε για τον επιπλέον λόγο ότι έχουν μπροστά τους δύο ακόμη παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με τη Βαλένθια και την Άλμπα. Με δύο ομάδες, δηλαδή, πολύ χειρότερες από την Εφές. Αν τα πάρουν αυτά τα δύο παιχνίδια, τότε φτιάχνουν και το ρεκόρ τους και ακόμη περισσότερο την ψυχολογία τους. Και θα δουν το μέλλον και το ενδεχόμενο εισόδου στην οκτάδα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Πεδουλάκης είναι κι αυτός από τους κερδισμένους της βραδιάς, αφού το κοουτσάρισμά του ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Λεγόταν ότι αν έχανε, ίσως και να έφευγε. Οπως και να έχει, ο Ρικ Πιτίνο, που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, σίγουρα δεν θα έρθει για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Αλαφούζος! Τα "σκάει" για κορυφαίο Έλληνα άσο - Έτσι θα... παλαβώσει τους οπαδούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags