Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σοβαρά τώρα; Δεν είναι πέναλτι; - Ξεπέρασε και το μετρό ο Διούδης, ξύλο στον πάγκο
| 2019-11-04 11:38:00

Σοβαρά τώρα; Δεν είναι πέναλτι; - Ξεπέρασε και το... μετρό ο Διούδης - Ξύλο στον πάγκο του ΠΑΟ

του Μάνου Τσαλγατίδη
Σοβαρά τώρα; Δεν είναι πέναλτι; - Ξεπέρασε και το... μετρό ο Διούδης - Ξύλο στον πάγκο του ΠΑΟ

Να κλωτσήσει στο σβέρκο; Δεν επιτρέπεται για ΠΑΟΚ. Έχει "καρύδια".

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σοβαρά τώρα; Δεν είναι πέναλτι; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο Κουρμπέλης στον Κρέσπο για να δοθεί πέναλτι; Να τον κλωτσήσει στο σβέρκο; Καταλαβαίνω πως τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό δεν θα υπάρξουν και πολλά πράγματα που θα καλύψουν την ανυπαρξία του ποδοσφαιρικού τμήματός τους, αλλά δεν γίνεται κάθε Κυριακή να μας βγάζετε τρελούς! Είναι πέναλτι, πάει και τελείωσε.

Το πέναλτι δόθηκε στο 95:29! Όντως οι καθυστερήσεις ήταν 5 λεπτά αρχικά. Ωστόσο, ο Διούδης στον εξτρά χρόνο του αγώνα, έκανε πιο πολλές καθυστερήσεις από ό,τι έχει κάνει το έργο του μετρό στη Θεσσαλονίκη, οπότε είναι απόλυτα λογικό να κρατηθούν 1-2 λεπτά περισσότερο.

Επίσης, δεν φταίει κανείς που όταν ο ο διαιτητής Βίντσιτς, υπέδειξε την άσπρη βούλα, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν πως ήταν μια καλή στιγμή να ορμήξουν στον 4ο διαιτητή, Κουτσιαύτη χωρίς κάποιον προφανή λόγο.

Κάπου εδώ να ενημερώσω τους φίλους του Παναθηναϊκού, πως όταν ο προπονητής της ομάδας τους, ο βοηθός του και κάποιοι παίκτες παίζουν ξύλο στον πάγκο τους, το παιχνίδι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει! Οπότε με αυτά και με αυτά φτάσαμε το πέναλτι να εκτελεστεί στο 90+11.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο όλη η παραπάνω κουβέντα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έπρεπε.

Ο Δικέφαλος δεν εμφανίστηκε σοβαρός στον αγώνα και φάνηκε πως υποτίμησε τον αντίπαλο του. Προφανώς και τη δεδομένη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς ανώτερος από τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα, αλλά δεν επιτρέπεται οι παίκτες του να μην μπαίνουν στο γήπεδο 100% συγκεντρωμένοι.

Δυστυχώς ο Δικέφαλος κλώτσησε το δώρο της ισοπαλίας του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και η διαφορά των δύο βαθμών από την κορυφή παραμένει.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθώ στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο του είναι κάτι... τυπικό. Ο Βιεϊρίνια είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα που φόρεσε αυτή τη φανέλα. Χθες αποδείχθηκε σε δύο περιπτώσεις πόσο... μεγάλα cojones έχει και πιστέψτε με η ομάδα με τον Αντρέ στο 100% θα είναι μια διαφορετική ομάδα... be patient!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εξέδρα της Τούμπας - Να τι έγινε στον πάγκο του ΠΑΟ - Απίστευτο "ντου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags