Facebook Pixel Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟ - Τελειώνει ο Πεδουλάκης;
Μπάσκετ
| 2019-11-14 23:40:00

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟ - Μπάσκετ... αλάνας - Θύμισε Λεμπρόν - Τέλος ο Πεδουλάκης;

του Pick n' Scroll
Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟ - Μπάσκετ... αλάνας - Θύμισε Λεμπρόν - Τέλος ο Πεδουλάκης;

Δεν άκουσαν τον Δημήτρη. Ήρωας Παππάς. Κρίσιμες ώρες...

Μία από τις χειρότερες ήττες της σύγχρονης ιστορίας του υπέστη πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός. Παίζοντας στο ΟΑΚΑ με μία Άλμπα που εμφανίστηκε χωρίς τρία βασικά της στελέχη, έχασε στη δεύτερη παράταση και το κλίμα πλέον έχει γίνει πάρα πολύ βαρύ. 

Προηγήθηκε άλλωστε η ήττα και ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα στο Κύπελλο, οι φωνές του κόσμου, αλλά και αυτές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

Το μήνυμά του, όμως, δεν έγινε κατανοητό, αν αναλογιστούμε αυτό που είδαμε πριν από λίγο.Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπάσκετ….αλάνας και αν έμεινε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της νίκης, αυτό έχει να κάνει μόνο και μόνο λόγω της προσωπικότητας ορισμένων παικτών του. 



Κυρίως του Παπαπέτρου, που θύμισε Λεμπρόν με την τεράστια εμφάνιση που πραγματοποίησε. Σημείωσε 39 πόντους και λίγο έλειψε να πάρει μόνος του το παιχνίδι. Δεν τα κατάφερε, όμως, καθώς στις λεπτομέρειες η νεανική Αλμπα πέτυχε τον στόχο της και τη μόλις δεύτερή της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Εννοείται ότι όλος ο κόσμος τα έχει ακόμη περισσότερο πλέον με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ζητώντας την απομάκρυνσή του. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει, καθώς ο Παναθηναϊκός μετράει ήδη τρεις ήττες εκτός προγράμματος. Και έστω κι αν ακόμη δεν είναι αργά, κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα και δραστικά.

Δεν βοήθησε τους Πράσινους ούτε η πολύ καλή παρουσία του Ουάιλι, ούτε η ηρωική εμφάνιση του Παππά, ο οποίος ενώ προέρχεται από τόσους τραυματισμούς έπαιξε 38 λεπτά. 

Στον Πεδουλάκη καταλογίζεται στο παιχνίδι με την Άλμπα ότι δεν μοίρασε σωστά το χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού να παίζουν οι πολύ κουρασμένοι παίκτες του. Ο Παπαπέτρου, ο Παππάς και οι υπόλοιποι που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και όλοι περιμένουν την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να αλλάξει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ για Πεδουλάκη πριν το ματς και στο ημίχρονο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags