Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αφιερωμένο στον Ολυμπιακό - Κινήσεις πανικού - Δεν μπορούν το 50-50 - Θα σας λείψει ο Σάββας;
| 2019-11-16 18:56:00

Αφιερωμένο στον Ολυμπιακό - Κινήσεις πανικού - Δεν μπορούν το 50-50 - Θα σας λείψει ο Σάββας;

του Μάνου Τσαλγατίδη
Αφιερωμένο στον Ολυμπιακό - Κινήσεις πανικού - Δεν μπορούν το 50-50 - Θα σας λείψει ο Σάββας;

Μαρτυράνε μόνοι τους! Βγάζουν... σπυριά. Ζαμπά, σκέψου!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κωνσταντίνο Αργυρό ακούτε; Εγώ καμιά φορά ακούω. Έχει ωραία τραγούδια το παιδί, δεν μπορώ να πω. Εκτός από τα πιο προβεβλημένα "Ξημερώματα", "Μαζί σου" και το "Τι να το κάνω", υπάρχει ακόμα ένα τραγούδι του που σχεδόν κάθε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος θα το αφιέρωνε στον Ολυμπιακό μετά τη σημερινή του επιστολή στην ΚΕΔ... Πάει κάπως έτσι... Να φύγεις δεν σε κρατάει κανείς, να φύγεις να ζήσω πια!

Δηλαδή, για να καταλάβω καλά, απειλεί ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα; Κανονικά το ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να ζητούσε να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από αυτό με τόσα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια η εν λόγω ομάδα.

Φέτος, παρακολουθούμε μία από τις πιο ανταγωνιστικές Super League των τελευταίων ετών! Οι διαιτησίες είναι επί το πλείστον καλές και το VAR ήρθε επιτέλους στη ζωή μας για να σταματήσει η κουβέντα κάθε Κυριακή, για το αν το γκολ που έβαλε η τάδε ομάδα είναι οφσάιντ, για το αν υπήρχε κόκκινη κάρτα κλπ κλπ (όχι ότι σταμάτησε τελείως, αφού στο Καραϊσκάκη το VAR.... βραχυκυκλώνει, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο blog).

Αυτοί μαρτυράνε μόνοι τους! Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις πανικού, όσο πλησιάζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και αυτό μαρτυρά πολλά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι στον Πειραιά δεν μπορούν το 50-50, δεν μπορούν τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Και μόνο στη σκέψη ενός καθαρού πρωταθλήματος βγάζουν... σπυριά.

Αλήθεια σε ποιον θα λείψουν οι Ερυθρόλευκοι εκτός από τους οπαδούς τους; Σε ποιον θα λείψει η ομάδα που διέλυσε το ελληνικό πρωτάθλημα και το εγχώριο προϊόν; Σε ποιον θα λείψει ο Καραπαπάς και το λεξιλόγιό του, σε ποιον θα λείψουν ο Σάββας Θεοδωρίδης και τα διαγγέλματά του (πλην της NOVA); Η απάντηση είναι εύκολη και απλή.... σε κανέναν! Βέβαια, όλοι ξέρουμε πως δεν πρόκειται να κάνουν κάτι τέτοιο. Στα λόγια είναι καλοί, αλλά στις πράξεις λίγοι...

Στα του ΠΑΟΚ τώρα. Κατά τη γνώμη μου, το φιλικό με τη Δράμα σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο δεν ήταν και η πιο σοφή ιδέα. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έφυγε από το γήπεδο με τραυματία. Ωστόσο, ο Ζαμπά ευτυχώς τη γλίτωσε και δεν έπαθε ρήξη χιαστών και έτσι θα μείνει έξω 2-3 μήνες.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως σε αυτό το διάστημα ο Βραζιλιάνος έχει την ευκαιρία να πατήσει και πάλι τα πόδια του στο έδαφος και να σκεφτεί τα λάθη του. Ο νεαρός εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σκιά του καλού του εαυτού. Προσωπικά ακόμα πιστεύω πως, αν σοβαρευτεί και δουλέψει ο Ζαμπά, θα κάνει μεγάλη καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες στον ΠΑΟΚ - "Τελειώνουν" κορυφαία ονόματα - Διέρρευσε η "μαύρη λίστα" - Είναι δυνατόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags