Facebook Pixel Τότεναμ - Ολυμπιακός: Τρέλανε Ευρώπη και Μουρίνιο - Αυτός τον χαντάκωσε - "Δώρο" από διαιτητή - Αβραάμ με ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-27 00:28:00

Τρέλανε Ευρώπη και Μουρίνιο - Αυτός τον χαντάκωσε - "Δώρο" από διαιτητή - Αβραάμ με ΠΑΟΚ!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τρέλανε Ευρώπη και Μουρίνιο - Αυτός τον χαντάκωσε - "Δώρο" από διαιτητή - Αβραάμ με ΠΑΟΚ!

Ο καλύτερος Ολυμπιακός. Σκάει μεταγραφή. Ζόρια για Μαρτίνς.

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Από το ζενίθ στο... ναδίρ βρέθηκε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης, όπου κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και πιάνοντας στον ύπνο ακόμα και τον Ζοσέ Μουρίνιο, κατάφερε να «τρελάνει» την Ευρώπη προηγούμενος 0-2 στο Λονδίνο με γκολάρες των Ελ Αραμπί και Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε υποσχεθεί παραμονές του αγώνα πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική και όχι μόνο το έκανε πράξη, αλλά κατάφερε στο πρώτο διάστημα του αγώνα να παρουσιάσει ίσως τον καλύτερο Ολυμπιακό της φετινής χρονιάς. Μετά το πρώτα λεπτά και αφού τους έφυγε το άγχος, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως βρήκαν τα δύο γκολ απέναντι σε μία Τότεναμ που έδειχνε χαμένη. Μάλιστα, ο Μουρίνιο (που μετά το τέλος σε δηλώσεις του αποθέωσε την ομάδα του Ολυμπιακού!) υποχρεώθηκε να κάνει αλλαγή στο 29’ βάζοντας τον Έρικσεν αντί του Ντάιερ και παίζοντας ουσιαστικά με έναν αμυντικό χαφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν ψάρωσαν και έδειχναν πως θα κρατούσαν άνετα τη διαφορά των δύο τερμάτων μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει στον Γιασίν Μεριά. Ο... συνήθης ύποπτος για τις γκέλες στη φετινή σεζόν στο Λιμάνι ξαναχτύπησε και με μία απίθανη γκάφα που θα βλέπουμε σίγουρα στα bloopers της φετινής σεζόν του Champions League, έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Λονδρέζους. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν όλα, καθώς με το 1-2 η Τότεναμ είχε άλλον αέρα και άρχισε να το πιστεύει.



Μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο με το πόδι στο γκάζι και βρήκε το 2-2 με... δώρο διαιτητή (που δεν βλέπει το φάουλ στον Τσιμίκα) και τους παίκτες του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται αντί να μαρκάρουν. Ο Κέιν σαν σε προπόνηση έφερε το ματς στα ίσια και από εκεί και πέρα λόγω κατηφόρας το 2-2 ήταν αναμενόμενο και λογικό.

Πάντως, οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς. Ίσως μετά και από όσα είδαμε σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς να το πάρει απόφαση να αφήσει στον πάγκο οριστικά τον Μεριά και να δώσει φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που όποτε έχει παίξει, έχει θετική παρουσία και εμπνέει ξεκάθαρα μεγαλύτερη σιγουριά. Βέβαια, ούτε ο 35χρονος Αβραάμ μπορεί να είναι η βασική επιλογή του Ολυμπιακού στα στόπερ, ωστόσο η επιλογή του για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος και στη συνέχεια θα πρέπει ο Πορτογάλος κόουτς να σκεφτεί καλά τι θα κάνει. Αν θα δώσει ευκαιρίες στους Μπα και Σισέ (όταν γυρίσει) ή θα πρέπει να ψάξει για άλλον αμυντικό, ακόμα και με μεταγραφή, σενάριο που για την ώρα δεν συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες.

Στο ντέρμπι πάντως της Κυριακής παίζονται πλέον πάρα πολλά, αν και θα βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του Δεκέμβρη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δύσκολα θα αντέξει μία νέα απώλεια βαθμών και θέλει μόνο τη νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση η κριτική θα είναι μεγάλη και ο Πέδρο Μαρτίνς που ήδη νιώθει την πίεση, θα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Μαρινάκη στο Λονδίνο - Τρελάθηκαν οι οπαδοί μόλις τον είδαν - Τι έκανε αυτός (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags