Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτος Κεμζούρα, τι έκανε με Τσέρι - Κορυφαίος "Παπ", θύμισε τα παλιά - Μεγάλο ατού κόντρα στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2019-11-29 23:59:00

Απίστευτος Κεμζούρα, τι έκανε με Τσέρι - Κορυφαίος "Παπ", θύμισε τα παλιά - Μεγάλο ατού για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Απίστευτος Κεμζούρα, τι έκανε με Τσέρι - Κορυφαίος "Παπ", θύμισε τα παλιά - Μεγάλο ατού για ΠΑΟ!

Ο καλύτερος Ολυμπιακός. Φοβερό κοουτσάρισμα. "Χτυπιούνται" γιατί...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση και γι' αυτό διέλυσε μία πολύ πιο ακριβή ομάδα, όπως είναι η Αρμάνι.

Το 91-70 δεν αφήνει περιθώρια για πολλά σχόλια. Ο Κεστούτις Κεμζούρα έκανε για μία ακόμη φορά εξαιρετικό κοουτσάρισμα. Η ομάδα του είχε ρόλους και ο τρόπος που χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του, ήταν εξαιρετικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ουίλ Τσέρι, που δεν είχε παίξει στα προηγούμενα ματς, αγωνίστηκε 22 λεπτά και έβγαλε πολλή δουλειά, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Ο κορυφαίος όλων, πάντως, ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Εκανε τρομερή δουλειά και στις δύο άκρες του παρκέ, θυμίζοντας τις παλιές καλές του μέρες. Σημείωσε 17 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να κάνει περίπατο και ο κόσμος του να ζητάει διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Εκει είναι το μυαλό των Πειραιωτών πλέον και αν καταφέρουν να νικήσουν το μεγάλο τους αντίπαλο, θα είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου. Και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για επικοινωνιακούς, ειδικά μετά και τα όσα έγιναν με τους διεθνείς και τον Πιτίνο.

Στον Ολυμπιακό λένε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα στο ΟΑΚΑ και ότι αυτό θα είναι το μεγάλο τους ατού απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, που θα θέλει τη νίκη πάση θυσία και θα έχει την πίεση του κόσμου του, που θα γεμίσει το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι Πειραιώτες θα ήταν σούπερ χαρούμενοι τώρα, αν είχαν κάνει το "4 στα 4", αλλά ας όψεται η ολιγωρία τους στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού με την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χοντρό παρασκήνιο με Πρίντεζη-Παπανικολάου: Τι λένε οι Αγγελόπουλοι, "βράζουν" τις τελευταίες ώρες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags