Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Όργια" Ράις - Παραλίγο να είχε φύγει - Βλέπει ψηλό ο Πιτίνο - Γύρνα στην Α1!
Μπάσκετ
| 2019-12-06 23:46:00

"Όργια" Ράις - Παραλίγο να είχε φύγει - Βλέπει ψηλό ο Πιτίνο - Γύρνα στην Α1!

του Pick n' Scroll
"Όργια" Ράις - Παραλίγο να είχε φύγει - Βλέπει ψηλό ο Πιτίνο - Γύρνα στην Α1!

Από τον τελικό του 2014. Φοβερός Κεμζούρα. "Κλαίνε" οι οπαδοί...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους «αιώνιους» ανήκει στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκός να είναι ο μεγάλος νικητής. Να κερδίζει τον Ολυμπιακό, να ενθουσιάζει τον κόσμο του και να κάνει σημαντικό βήμα για την είσοδο στην οκτάδα, αλλά και για την κατάκτηση όσο το δυνατόν καλύτερης θέσης.

Η νίκη του Παναθηναϊκού έχει όνομα και ακούει σε αυτό του Ταϊρίς Ράις. Ο βραχύσωμος γκαρντ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην τεράστια νίκη. Θα λέγαμε ότι ήταν το δεύτερο καλύτερο της καριέρας του μετά από εκείνο στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2014, όταν και οδήγησε την Μακάμπι στη κατάκτηση της κούπας.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ράις έκανε «όργια». Και τι δεν έκανε. Μόνο και μόνο, που σημείωσε 41 πόντους, φτάνει και περισσεύει για να καταδείξει την τεράστια εμφάνιση, που πραγματοποίησε.

Κάποια στιγμή πριν από καιρό ο Αμερικάνος γκαρντ είχε έρθει σε διαδικτυακή μάχη με το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ηταν οι στιγμές μετά την ήττα-αποκλεισμό τον Προμηθέα. Μάλιστα είχε ακουστεί ότι μπορεί να φύγει από το «τριφύλλι», κάτι, που δεν επιβεβαιώθηκε. Και οι δύο πλευρές πλέον συνεχίζουν με μεγαλύτερη όρεξη για την υλοποίηση των ευρωπαϊκών στόχων της ομάδας τους. Η πραγματοποίηση μεταγραφής, κυρίως στους ψηλούς, δεν μπορεί να αποκλειστεί πλέον από τον Ρικ Πιτίνο.

Ο Ολυμπιακός κάλλιστα θα μπορούσε να έχει νικήσει. Επαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, δίνοντας συνέχεια στο πολύ καλό πρόσωπο, που εμφανίζει τελευταίως. Ο Κεμζούρα πήρε πολύ καλό βαθμό, αλλά στις λεπτομέρειες η ομάδα του δεν τα κατάφερε.

Ανεξαρτήτως νικητή, το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του μπάσκετ. Μετά από περίπου 10 μήνες οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν και πάλι, δείχνοντας το υψηλό τους επίπεδο και στεναχωρώντας τον κόσμο, καθώς πλέον δεν υπάρχουν οι μάχες αυτές και στην Α1.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη Δώρα Παντέλη στο ΟΑΚΑ - Τρομερή εμφάνιση - Πέταξε έξω τον... (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags