Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παιδικό λάθος από Βιεϊρίνια - Τα καλύτερα άκρα των τελευταίων ετών - Αγχώνεται ο Ολυμπιακός
| 2019-12-15 23:23:00

Παιδικό λάθος από Βιεϊρίνια - Τα καλύτερα άκρα των τελευταίων ετών - Αγχώνεται ο Ολυμπιακός

του Μάνου Τσαλγατίδη
Παιδικό λάθος από Βιεϊρίνια - Τα καλύτερα άκρα των τελευταίων ετών - Αγχώνεται ο Ολυμπιακός

Είμαι προβληματισμένος. Όαση αυτοί οι δύο. Κυνηγάνε τη διαφορά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... αέρας από το Αγρίνιο με σκορ 0-3 και παρέμεινε αήττητος για 49ο σερί παιχνίδι στην Ελλάδα.

Το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όπως και όφειλε και σκόραρε εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κνετ, που δείχνει υπερβολικά ασταθής όταν χρειάζεται να κάνει έξοδο για να μπλοκάρει ή να απομακρύνει την μπάλα.

Ωστόσο δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρξαν στιγμές που ο ουραγός Παναιτωλικός πίεσε ασφυκτικά τον Δικέφαλο, οι παίκτες του οποίου έδειχναν μην έχουν καθαρό μυαλό και να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στην κατοχή τους. Όταν ακόμα και ο Βιεϊρίνια έκανε... παιδικό λάθος τότε σημαίνει πως κάτι όντως δεν πήγαινε καλά.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ που όλοι είδαν στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτός που θέλει να δημιουργήσει ο Αμπέλ Φερέιρα, με κατοχή της μπάλας και γρήγορες μπαλιές  μέσα στα ρήγματα που θα δημιουργούν οι κινήσεις των εξτρέμ του Δικεφάλου.

Τη δεδομένη στιγμή όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα πιστεύω πως απολαμβάνουν το να βλέπουν τους Λημνιό και Γιαννούλη να αγωνίζονται. Οι δύο τους είναι μία όαση στη στασιμότητα παραγωγής παικτών για τα άκρα που έχει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τα πατήματα του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι ενόψει της συνέχειας που από δω και στο εξής θα έχει δύο παιχνίδια την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως θα χρησιμοποιηθούν περισσότεροι παίκτες λόγω rotation και πως όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν.

O Ολυμπιακός έχει αρχίσει να αγχώνεται και αυτό φαίνεται πως πλέον κυνηγάει τη διαφορά των γκολ. Πιστεύω πως θα είναι όντως μια σκληρή μάχη, αλλά ο Δικέφαλος στο τέλος θα καταφέρει να πάρει διαφορά ασφαλείας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρυφή βόμβα Σαββίδη: Έτσι ξεφεύγει εντελώς ο ΠΑΟΚ - Θα "διαλύσει" τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags