Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τον Μπέο - Θα εύχονται να είχε δοθεί το πέναλτι του Καπίνο!
| 2019-12-23 20:55:00

Φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τον Μπέο - Θα εύχονται να είχε δοθεί το πέναλτι του Καπίνο!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τον Μπέο - Θα εύχονται να είχε δοθεί το πέναλτι του Καπίνο!

Φοβερή μπάλα, τρίτη σερί κούπα. Πάλι κατηφόρα στην Τούμπα...
 

Ελλάδα υποκλίσου στον ποδοσφαιρικό Βασιλιά σου! Τον αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος επικράτησε επί του Ατρομήτου με 5-1 παίζοντας φοβερό ποδόσφαιρο και το 2020 θα τον βρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται όντας η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα στην Ελλάδα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Οι "ασπρόμαυροι" είναι αήττητοι για 51 συνεχόμενους αγώνες και έχουν βάλει πλώρη για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι πως πλέον βλέπουμε σε μεγάλα διαστήματα τον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κουράστηκε να χειροκροτά τους παίκτες του που έβγαλαν στο χορτάρι σχεδόν όλα όσα τους ζητάει ο προπονητής του Δικεφάλου από την αρχή της σεζόν.

Υπήρξαν στιγμές που οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου άλλαζαν τη μπάλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας τους παίκτες του Ατρομήτου να μοιάζουν  με αγάλματα, αφού δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτό το τέμπο αγώνα.

Αυτά για τον ΠΑΟΚ που απλά έκανε τη δουλειά του και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής...

Στα υπόλοιπα τώρα... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε σε όλους τόσο μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ζήτησε επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο. Από πότε οι "ερυθρόλευκοι"ακολουθούν τους ποδοσφαιρικούς και μη νόμους για να το κάνουν τώρα;

Κάποτε έλεγαν στον ΠΑΟΚ να κάνει ομάδα για να κερδίζει και τους διαιτητές. Ο Δικέφαλος κέρδισε τους διαιτητές και όποια ομάδα βρήκε στο διάβα του εδώ από τα τέλη της σεζόν 2017-2018 μέχρι και σήμερα, ας κάνει λοιπόν και ο Ολυμπιακός ομάδα για να κερδίσει τον Μπέο.

Με τη μήνυση που κατέθεσαν οι "ερυθρόλευκοι" προς τους διαιτητές αγώνα με τον Βόλο έχουν ως μοναδικό στόχο να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα, αφού δεν αντέχουν στη σκέψη πως ο ΠΑΟΚ είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτηση αυτού.

Με αυτά και αυτά οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να πετύχουν μια διακοπή επ αόριστον. Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος γι' αυτούς όταν το πρωτάθλημα ξεκινήσει και πάλι και στην Τούμπα πάλι θα έχει κατηφόρα, όπως πέρυσι.

Πραγματικά πιστεύω πως στο τέλος θα εύχονται να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να δοθεί το πέναλτι του Καπίνο στον Μακ, γιατί εκεί ξεκίνησε σιγά σιγά η επανάσταση κατά της "ερυθρόλευκης" δικτατορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκείνο το βράδυ στην Τούμπα το ρυάκι έγινε ποτάμι, το ποτάμι χείμαρρος και ο χείμαρρος έφτασε στη θάλασσα και δημιούργησε το... τσουνάμι που πνίγει τώρα τον Ολυμπιακό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Μπέος; Αυτός ο ΠΑΟΚτσής "τρέλανε" τους Ολυμπιακούς - Τον... γλίτωσαν από τον έξαλλο Αβραάμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags