Facebook Pixel Τσαλγατίδης για αήττητο ΠΑΟΚ και παράπονα Ολυμπιακού
| 2020-01-01 10:47:00

Πρέπει να αλλάξει η τροπαιοθήκη στην Τούμπα - Θέλει να βάλει βόμβα ο Ολυμπιακός!

του Μάνου Τσαλγατίδη
Πρέπει να αλλάξει η τροπαιοθήκη στην Τούμπα - Θέλει να βάλει βόμβα ο Ολυμπιακός!

Το πιο αρ@@δατο πρωτάθλημα στην ιστορία.

Το 2019 θα είναι το έτος που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα το θυμούνται για πάντα... Η χρονιά αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά όλων, αφού ο Δικέφαλος έγινε και επίσημα ο ποδοσφαιρικό Βασιλιάς της Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» διέλυσαν κάθε ρεκόρ στο πέρασμα τους και κατέκτησαν το πιο παλικαρίσιο και αρ@@δατο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας μας όντας αήττητοι. Σα να μην έφθανε αυτό ήρθε και η κατάκτηση του Κυπέλλου και το πρώτο Double στην ιστορία των «ασπρόμαυρων» ήταν γεγονός.

Βέβαια, το 2019 ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε μόνο τα παραπάνω, αλλά οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να δημιουργήσουν μία νέα γενιά από ΠΑΟΚτσάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα παιδιά πάντα θα υποστηρίζουν τους καλύτερους, τους πιο φανταχτερούς, του νικητές και οι παίκτες του Δικεφάλου είναι όλα αυτά. Ναι, είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως εδώ και 51 αγώνες δεν έχει καταφέρει κανείς να τους κερδίσει, ενώ η πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα τα λέει όλα!

Πιστεύω πως το σύνολο του Αμπέλ Φερέιρα μέσα στο 2020, αλλά και τα επόμενα χρόνια θα αναγκάσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να κάνουν αλλαγές στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας, αφού οι τίτλοι δεν θα χωράνε στην τροπαιοθήκη που υπάρχει στην είσοδο αυτών.

Πάμε όμως λίγο στο τώρα... Ο Ολυμπιακός λέει δεν θέλησε να παρευρεθεί στο Δ.Σ. της Super League, αφού αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ δεν θέλει να συμμετέχει σε τέτοιες συζητήσεις.

Όχι εγώ τα δικαιολογώ τα παιδιά στον Πειραιά...

Που πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τους Σπάθα, Καλογερόπουλο, Παππά και τα άλλα παιδιά που έκαναν τα πάντα για την προστασία του ΟΣΦΠ. Που πάει η ΕΠΟ χωρίς Γκιρτζίκη και Σαρρή;

Πώς θα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να κλέψουν ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς αυτούς;

Νομίζω πλέον ακόμα και ο πιο αδαής καταλαβαίνει πως ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να βάλει... βόμβα στο πρωτάθλημα και αυτό να διακοπεί.

Χωρίς κανένα ίχνος μομφής, αν θεωρούν ότι αδικούνται, ότι είναι ανώτεροι από όλους βρε αδερφέ, ας φύγουν. Άλλωστε σε κανέναν δεν θα λείψουν. Τόσες φορές το είπαν ότι θα αποχωρήσουν, μια φορά δεν το έκαναν!

Η μοναδική ομάδα που είπε ότι δεν θα κατέβει σε αγώνα και το έκανε πράξη, εισπράττοντας βέβαια και την ανάλογη τιμωρία, ήταν ο ΠΑΟΚ! Αυτή είναι η διαφορά. Ο Δικέφαλος όταν βλέπει ότι αδικείται το πάει μέχρι τέλους, ο Ολυμπιακός και δεν αδικείται και απλά... γαβγίζει χωρίς να δαγκώνει δημιουργώντας φασαρία στα αυτιά όλων.

Καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι το 2020 να σας φέρει ότι επιθυμείτε και αγαπάτε, ενώ να θυμάστε πως η υγεία είναι πάνω από όλα. Όσον αφορά τους ΠΑΟΚτσήδες γλεντήστε και χαρείτε χωρίς άγχος... και αυτός ο χρόνος θα είναι ασπρόμαυρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε ειδησάρα στη Θεσσαλονίκη - Είπε το "ναι" στον ΠΑΟΚ η χαφάρα - Τον αγοράζει ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags