Facebook Pixel Τελειώνει ο Κεμζούρα - "Έκλεισαν" Τόμιτς οι Αγγελόπουλοι
Μπάσκετ
| 2020-01-02 23:41:00

"Τελειώνει" ο Κεμζούρα μετά τα... εγκλήματα - Αυτόν τον προπονητή έκλεισαν οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" ο Κεμζούρα μετά τα... εγκλήματα - Αυτόν τον προπονητή έκλεισαν οι Αγγελόπουλοι!

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο λιμάνι. "Μπαμ" δίπλα στον Σπανούλη;

Σε μία ιστορική βραδιά για τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός έχασε από τη Φενέρ και πλέον οι ελπίδες του για πρόκριση στην οκτάδα έχουν ελαχιστοποιηθεί. 

Οι Πειραιώτες για μεγάλο διάστημα έπαιξαν άμυνα με τα μάτια και αυτό το τιμώρησαν παραδειγματικά ο Ομπράντοβιτς, ο ΝτεΚολό, ο Σλούκας και τα υπόλοιπα μέλη των Τούρκων. 

Όταν μετά από ένα σημείο άρχιζαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους, έφτασαν σε απόσταση αναπνοής. Στο 61-65. Εκεί, όμως, ένα τρίποντο του ΝτεΚολό τους έκοψε τα πόδια και ουσιαστικά τελείωσε τις ελπίδες τους.

Παίζοντας χωρίς τρεις ψηλούς η Φενέρ, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Μάλιστα, το πλεονέκτημα αυτό για τους Ερυθρόλευκους έγινε μειονέκτημα με τους Τούρκους να είναι πιο κινητικοί και να βρίσκουν εύκολα τρίποντα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την μπάλα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι εδώ και τώρα χρειάζεται αλλαγή. 

Ο Μίλαν Τόμιτς αναμένεται να είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού από του χρόνου, αλλά δεν αποκλείεται και από τώρα να αναλάβει τα ηνία της πειραϊκής ομάδας. 

Ο Κεμζούρα έχασε μέσα από τα χέρια του το ματς με την Μπάγερν, το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, πήγε να χάσει επίσης δικό του παιχνίδι με τη Χίμκι, είναι πράγματα που τα βλέπουν όλοι. Τα βλέπουν και οι Αγγελόπουλοι, μένει να φανεί αν θα πάρουν τώρα κάποια απόφαση ή θα συνεχίσουν με τον Λιθουανό στον πάγκο τους.

Επίσης, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πλέι-μέικερ. Ρότσεστι, Μπάλντγουιν και Τσέρι, έτσι όπως παίζουν, δεν συμπληρώνουν έναν κανονικό παίκτη.

Και μένει ο Σπανούλης στα 37 του να προσπαθεί να βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Κάτι που σίγουρα δεν φτάνει... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους "τρελάνει" όλους ο Μαρτίνς - Να πώς θέλει να παίξει με ΠΑΟ - Ετοιμάζει απίθανες εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags