Facebook Pixel Σχόλιο Τσαλγατίδη για το Άρης-ΠΑΟΚ!
| 2020-01-04 23:00:00

Δέκα φορές να ξαναπαίξουν... - Αυτός φταίει στα 3 απ’ τα 4 γκολ - Πιο προβλέψιμος κι απ’ τον Σεφερλή

του Μάνου Τσαλγατίδη
Δέκα φορές να ξαναπαίξουν... - Αυτός φταίει στα 3 απ’ τα 4 γκολ - Πιο προβλέψιμος κι απ’ τον Σεφερλή

Ποιος το περίμενε; Αυτοί ήταν... αλλού. Καμπαναριό για ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μετά από 51 αγώνες. Σίγουρα κάποια στιγμή θα γινόταν, κάπου θα στραβοπατούσε, κάπου θα έσπαγε αυτό το εντυπωσιακό αήττητο σερί. Ωστόσο, αυτό το χαστούκι, αυτή η ήττα με 4-1 από τον Άρη ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν στο παιχνίδι με το μάτι να... γυαλίζει και έδειξαν έστω και για 10-12 λεπτά πως ήταν η πιο ποιοτική ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, μετά το γκολ του Σφιντέρσκι ήρθε... η έπαρση.

Αν εξαιρέσει κανείς τους Βαρέλα, Μίσιτς, Γιαννούλη (στο 1ο ημίχρονο) και Ντούγκλας, οι υπόλοιποι παίκτες του Δικεφάλου έμοιαζαν στο ματς με τον Άρη να είναι... αλλού. Δεν έβαζαν το πόδι στις διεκδικήσεις, τα μάτια όχι μόνο δεν πετούσαν φλόγες, αλλά περισσότερο είχαν ένα ύφος μπλαζέ.

Φυσικά το στατιστικό του Άρη με 4 τελικές στο τέρμα και αυτές να γίνουν γκολ είναι κάτι που αν παιχτούν άλλα 10 ματς δεν θα ξαναγίνει. Βέβαια με τα αν δεν γα... ποτέ κανείς.

Για να τα λέμε όλα ο Ζίβκοβιτς από το ματς με τον ΟΦΗ και έπειτα (εξαιρείται το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη), έδειχνε πως ώρες ώρες χάνει τη συγκέντρωση του και δεν βρίσκεται 100% στον αγώνα. Στο ματς με τον Άρη οι αντιδράσεις του ήταν κάκιστες για μένα στα 3 από τα 4 τέρματα που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ και έχει μερίδιο ευθύνης.

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που δεν έπιασε υψηλού επιπέδου απόδοση. Το ίδιο ισχύει και για τους Βιεϊρίνια, Μάτος, Λημνιό, Πέλκα και Μαουρίσιο, που ναι μεν το σώμα ήταν το στο γήπεδο, αλλά το μυαλό όχι. Φυσικά, ευθύνες έχει και ο Αμπέλ Φερέιρα, αφού ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο προβλέψιμος και από σκετσάκι του Σεφερλή.

Αυτό το χαστούκι πρέπει να λειτουργήσει όχι ως απλό καμπανάκι στον ΠΑΟΚ, αλλά ως ολόκληρο καμπαναριό, αφού πρέπει όλοι να κατανοησούν πως για να καταφέρουν να κατακτήσουν αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να βλέπουν κάθε αγώνα σα να είναι τελικός και με απόλυτη σοβαρότητα.

Ο Δικέφαλος μπορεί να ηττήθηκε, αλλά παραμένει η πιο ποιοτική ομάδα στην Ελλάδα, ωστόσο αυτό πρέπει να βγαίνει και στο γήπεδο. Μετά από αυτό το ματς πρέπει όλοι να μπαίνουν στο γήπεδο όπως την περσινή σεζόν, δηλαδή με το... μαχαίρι στα δόντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φουντώνουν τα σενάρια για Βιεϊρίνια - Θα "τρελαθεί" ο κόσμος - Θέλει να τον "κλέψει" πρώην ΠΑΟΚτσής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags