Facebook Pixel Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός: Κίνδυνος για 8άδα - Απ’ αυτή την ομάδα; - Τι γίνεται με Καλάθη - Θέλει κι άλλον γκαρντ ο Πιτίνο!
Μπάσκετ
| 2020-01-09 23:50:00

Κίνδυνος για 8άδα - Απ’ αυτή την ομάδα; - Τι γίνεται με Καλάθη - Θέλει κι άλλον γκαρντ ο Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
Κίνδυνος για 8άδα - Απ’ αυτή την ομάδα; - Τι γίνεται με Καλάθη - Θέλει κι άλλον γκαρντ ο Πιτίνο!

Ευτυχώς έχει καλό πρόγραμμα. Νέο "μπαμ" μετά τον Ράουτινς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χειρότερό του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, μετά από εκείνο με την Αλμπα, και έτσι έχασε για δεύτερη φορά από την Αρμάνι. Εχασε έτσι πολύ έδαφος για την τετράδα και επίσης βάζει σε κίνδυνο την παρουσία του στην πρώτη οκτάδα. Αν και μπροστά του έχει μία σειρά από βατά παιχνίδια.

Ο λόγος γίνεται για ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, καθώς για πολύ μεγάλο διάστημα δεν ήταν μέσα στη νίκη. Δεν ήταν ανταγωνιστικός, παίζοντας με μία Αρμάνι με εσωτερικά προβλήματα και προερχόμενη από πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να δώσουν συνέχεια στην ήττα και άσχημη εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ. Αν και ο Νικ Καλάθης δεν είναι σούπερμαν, όταν δεν παίζει καλά, μένει πολύ πίσω και ο Παναθηναϊκός. Είναι το βαρόμετρο και όταν είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, η ομάδα του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Κάτι, που έγινε και κόντρα στους Ιταλούς.

Η επικείμενη απόκτηση του Ράουτινς πιστεύεται ότι θα λύσει προβλήματα στη περιφέρεια, αλλά είναι πιθανό να αποκτηθεί και άλλος γκαρντ, καθώς ο Πιτίνο θεωρεί ότι υπάρχει κενό σε αυτές τις θέσεις.

Με λίγα λόγια ο Αμερικάνος προπονητής θα ανακατέψει την τράπουλα μήπως και μπορέσει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό, εκεί, που θέλουν όλοι οι φίλαθλοι του. Μέσα στο ανακάτεμα της τράπουλας είναι και απόκτηση ψηλού, αλλά προς το παρόν προέχει η ενίσχυση της περιφέρειας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ! Αυτόν... κλέβει από τον Παναθηναϊκό ο Σαββίδης - Το κόλπο της χρονιάς ο ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags