Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης, κάνει... όνειρα ο ΠΑΟ – Το πήρε πάνω του ο Πιτίνο, φουλ για μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2020-01-15 23:07:00

Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης, κάνει... όνειρα ο ΠΑΟ – Το πήρε πάνω του ο Πιτίνο, φουλ για μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Κυρίαρχος ο Παπαγιάννης, κάνει... όνειρα ο ΠΑΟ – Το πήρε πάνω του ο Πιτίνο, φουλ για μεταγραφή!

Ο Αμερικανός ξεκίνησε τις συζητήσεις. Αυτόν φέρνει...

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές νίκες, κερδίζοντας εύκολα στο τέλος την Μπάγερν. Μέχρι το 30' το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και μάλιστα οι Γερμανοί έδειχναν ικανοί να πάρουν τους δύο βαθμούς. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, όμως, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έπαιξε αμυνάρα και πέτυχε έτσι μία σημαντική νίκη, που, όμως, θεωρείτο δεδομένη, αφού το παιχνίδι με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ είναι από αυτά, που απαγορεύεται να χάσεις.

Οι νταμπλούχοι παραμένουν έτσι σε τροχιά εξάδας, σιγά σιγά σιγουρεύουν την θέση τους στην οκτάδα και ονειρεύονται καλύτερα πράγματα. Ονειρεύονται να παίξουν καλύτερα και όσο πλησιάζουν τα πιο κρίσιμα να γίνουν πιο ομάδα. Μέχρι τώρα είναι μακριά (όχι πολύ μακριά) από αυτό το επίπεδο, αν και βαθμολογικά δεν έχουν κακό απολογισμό.

Ο παίκτης, που έκανε την διαφορά στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 κοψίματα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του, στον δρόμο της επιστροφής σε φάιναλ-φορ. Θέλει, όμως, και συμπαράσταση. Σήμερα την είχε από τον Ουάιλι, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει έναν καλύτερο ψηλό από τον Μπεντίλ. Ο τελευταίος δεν είναι ακόμη ψηλός επιπέδου Ευρωλίγκας και οι «πράσινοι» είναι στην αγορά για να βρουν έναν τέτοιο. Ο Πιτίνο έχει κινήσει τις γνωριμίες του και δεν θα αργήσει να βρει έναν σέντερ, που μαζί με τον Παπαγιάννη και τον Ουάιλι θα σκεπάσουν τα καλάθια.

Ο Αντι Ράουτινς έκανε ντεμπούτο, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί. Είναι άλλωστε νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για τον Καναδό γκαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ τρελό σενάριο για NBAer θρύλο - Μιλάει με ΠΑΟ - Θα κάνει το "μπαμ" ο Γιαννακόπουλος;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags