Facebook Pixel Αποφασίζει για μεταγραφή στη φροντ-λάιν ο Πιτίνο - Θέλει στυλ... Γιούντο!
| 2020-01-18 16:00:00

Σίγουρος ο Πιτίνο για τον δικό του ΠΑΟ – Ψάχνει έναν… Γιούντο – Έκπληξη με τη μεταγραφή του ψηλού!

του Pick n' Scroll
Σίγουρος ο Πιτίνο για τον δικό του ΠΑΟ – Ψάχνει έναν… Γιούντο – Έκπληξη με τη μεταγραφή του ψηλού!

Σίγουρος για τη βελτίωση, ποια η απόφαση για τη φροντ-λάιν.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ιδρώτα την Ζαλγκίρις, αλλά κέρδισε. Έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε, όπως είχε καεί με την Αρμάνι και την Άλμπα στο ΟΑΚΑ. Έτσι παραμένει για τα καλά στο κυνήγι της τετράδας, ενώ σιγά σιγά σιγουρεύει την θέση του στην οκτάδα.

Ακόμη δεν παίζει το μπάσκετ, που θέλει ο Πιτίνο, αλλά υπάρχει χρόνος, ώστε να βελτιωθούν τα πράγματα. Άλλωστε δεν είναι πολλές οι ομάδες στην Ευρωλίγκα, που βγάζουν μάτια με την αποδοσή τους και πάντα βέβαια το τέλος είναι εκείνο, που μετράει. Και εκεί θέλουν οι «πράσινοι» να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ισχυροί γίνεται.

Πιστεύουν ότι θα είναι δυνατοί με την δουλειά, που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και με τις μεταγραφές. Ήδη έχουν πάρει τον Άντι Ράουτινς, που είναι «καυτός» σουτέρ, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί αυτό. Και δεν έχει φανεί, καθώς στα δύο παιχνίδια με Μπάγερν και Ζαλγκίρις έπαιξε ελάχιστα και βέβαια είναι μόλις 6 μέρες στην Ελλάδα.

Αλλά ο Πιτίνο δεν θα μείνει στον Ράουτινς. Θα κάνει κι άλλη μεταγραφή. Θα είναι ψηλός ή κοντός, αυτό θα φανεί. Θα φανεί και από το τι θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη η ομάδα του, όπως και το τι προσφέρει η αγορά. Αν δεν υπάρξει πάρα πολύ καλός παίκτης, ειδικά στη φροντ-λάιν, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κίνηση.

Ο Αμερικάνος προπονητής χτενίζει την αγορά, θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Γιούντο, που είχε η Φενέρ, αλλά κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με θαύμα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πάντως, πιστεύει ότι η ομάδα του θα φτάσει πολύ ψηλά φετος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Πιτίνο: "Διώχνει" παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο – Επιστροφή έκπληξη στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags