Facebook Pixel Ο ΠΑOΚ δεν θέλει χάρες! Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός!
| 2020-01-28 13:45:00

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός - Καμία χάρη, δικαίωση στα δικαστήρια - Όλη η Αθήνα στη... φάπα

του Μάνου Τσαλγατίδη
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός - Καμία χάρη, δικαίωση στα δικαστήρια - Όλη η Αθήνα στη... φάπα

Ήθελαν... αίμα στην Τούμπα. Μην παίζετε, θα σας καταπλακώσει.

ΠΑΟΚ: Αυτό που ψιθυριζόταν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του, επιβεβαιώθηκε πλέον με κάθε επισημότητα! Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού. Η επιτροπή που ο ίδιος διόρισε όταν πήγε η υπόθεση του ΠΑOΚ στην ΕΕΑ, εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του Δικεφάλου, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας!

Στην αρχή ήρθε η παγωμάρα, μετά ο θυμός, πολύς θυμός, αλλά πλέον νομίζω ότι όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα του Ολυμπιακού. Οκ ναι είναι ένα πυροτέχνημα που όταν σκάει κάνει θόρυβο, αλλά όχι δεν θα πέσουμε σε αυτή την πλάνη.

Η επιτροπή που διόρισε ο Αυγενάκης περισσότερο με θέατρο σκιών παρά σα μια επιτροπή που μπορεί να κάνει σοβαρές και ορθές εισηγήσεις. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως χωρίς στοιχεία ζήτησε τον υποβιβασμό του ΠΑOΚ.

Μέσα από τα χείλη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα αναφέρθηκε πως η κυβέρνηση θέλει να περάσει νομοθετική ρύθμιση όπου καταργείται ο υποβιβασμός σε υποθέσεις σαν αυτή που άδικα κατηγορείται ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑOΚ δεν θέλει χάρες! Ο ΠΑOΚ δεν είναι ένοχος για να παιρνούν νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ του. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ολυμπιακός! Οι "ασπρόμαυροι" θα δικαιωθούν από τα δικαστήρια γιατί είναι απόλυτα καθαροί!

O Δικέφαλος δεν θέλει χάρες. Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μάθει να πορεύονται μόνοι τους έχοντας στο πλάι τους, μόνο τους οπαδούς τους και κανέναν άλλο. Άλλες ομάδες είναι αυτές που ζητούν χάρες από κυβερνήσεις και στελέχη αυτών.

Αυτό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/1 ήταν ένα μνημείο υποτακτικότητας, αλητείας και πρόκλησης. Ακόμα και η ώρα που ανακοινώθηκε η εισήγηση είναι ύποπτη! Εγώ συμμερίζομαι την άποψη του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑOΚ, που σημείωσε πως αυτό έγινε διότι θέλανε... αίμα στην Τούμπα.

Φυσικά και ο κόσμος των "ασπρόμαυρων" πρέπει να αντιδράσει, φυσικά και πρέπει να δείξει στο κράτος των Αθηνών πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι παιχνίδι για να παίζουν μαζί του! Ο Δικέφαλος είναι ένα τεράστιο μέγεθος που είναι ικανό να τους καταπλακώσει.

Για όποιον δεν το κατάλαβε, δεν τον θέλουν τον Δικέφαλο. Τους χαλάει τη μανέστρα. Ο ΠΑOΚ του Ιβάν Σαββίδη έκανε τη Θεσσαλονίκη ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εδώ και 4 χρόνια έχει όλη την Αθήνα στη... φάπα. Τους πονάει να βλέπουν πως ο Δικέφαλος αετός άνοιξε τα φτερά του και πετάει τόσο ψηλά που δεν τον βλέπουν ούτε με... κιάλια. 

Ο Ολυμπιακός, ο Αυγενάκης και το παρακράτος τους κήρυξαν ένα ανήλεη πόλεμο στους "ασπρόμαυρους", ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που πρωτοστάτησε στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ξένοι διαιτητές, το VAR, o ξένος πρόεδρος της ΚΕΔ ήρθαν πρωτίστως χάρη σε ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑOΚ, που θέλει τα τρόπαια που κερδίζει να... λάμπουν από καθαριότητα και όχι να είναι βουτηγμένα στο βούρκο της ανομίας και της παρανομίας. 

Ο Δικέφαλος ξέρει από... πολέμους και έχει το know how στο πώς να τους κερδίζει, καθαρά! Το DNA του σφυρηλατήθηκε μέσα σε έναν διαρκή πόλεμο όλα αυτά τα χρόνια και κανένας Αυγενάκης, καμία στημένη επιτροπή και κανένας Oλυμπιακός δεν θα μπουν εμπόδιο στο δρόμο προς τη δικαίωση.

Το θέμα πλέον δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό, είναι... εθνικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους!

Το γεγονός πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης διεγράφη από τη ΝΔ μετά την ανακοίνωση του πως θα σταθεί στο πλευρό του Δικεφάλου και πως θα... αγωνιστεί για τη δικαίωση του ΠΑOΚ το λες και λίγο ύποπτο ε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οβίδα" από Θεσσαλονίκη: "Αντί για υποβιβασμός, αφαίρεση 10 βαθμών και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags